Zomato Teslimat Acentesinin Diwali Gecesi vlog'u internette kalpleri kazanıyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Video 5 milyondan fazla görüntüleme topladı.

Diwali akşamında altı saat çalıştıktan sonra kazancını belgeleyen Zomato teslimat şoförünün Habersu internette viral oluyor. Zomato'da yarı zamanlı çalışan Ritik Tomar, Instagram'da Diwali akşamı saat 17:00 ile 23:00 arasında çalıştığını ve Uttar Pradesh'in Meerut kentinde toplam sekiz sipariş teslim ettiğini paylaştı. Festival akşamlarında altı saatlik çalışmasını kaydetti ve her siparişten kazandığı parayı gün sonunda 316 rupi olarak gösterdi.

Videoya göre, Zomato temsilcisinin yemek dağıtım uygulamasında görüntülenen “tahmini kazancı” 40 Rs idi. Gün ilerledikçe şehir genelinde daha fazla sipariş teslim etti. Akşam saat 23.00'te işini tamamladığında toplam 8 siparişi teslim ettiğini ve bu işten 316 rupi kazandığını açıkladı. Teslimat ortağı, klibi paylaşırken Instagram'da “Diwali'de Zomato işi” yazdı.

Aşağıya bir göz atın:

Video yayınlandığından bu yana 5,5 milyon görüntüleme ve yüzlerce beğeni aldı. Yorum bölümünde kullanıcılar, teslimatçıyı Diwali gününde gösterdiği özveri ve sıkı çalışma nedeniyle övdü.

“Sana daha fazla güç, dostum. Bir kullanıcı, bir sonraki Diwali'nizi ailenizle birlikte kutlamanızı dilerim” diye yazdı. Bir başkası, “Başarı sizi bekliyor efendim” yorumunu yaptı.

“Bir kullanıcı şunları yazdı: “Bu yüzden onlara her zaman kişisel QR kodlarını bildirdiğimden emin oluyorum. Bazı nedenlerden dolayı insanların Noel zamanında bahşiş vermesi alışılmış bir şey değil ve toplum olarak bu kadar bıkmış olmamız kalbimi kırıyor.” K Bhi Rakho'ya bahşiş vermesi için Agar Khana Karne K Paise Hai'yi sipariş edin! (Dışarıda yemek yiyecek paranız varsa, birazını da bahşiş için saklayın.) dedi üçüncü bir kullanıcı.

“Diwali sırasında balkonda durup hayatımı düşünüyordum… Aniden bir Zomato teslimatçısı bisikletle komşumuzun evine teslimat yapmak için geldi. Herkes kutlama yaparken bazıları yiyecek bulmakta zorlanıyor” dedi bir başkası.

Dördüncü bir kullanıcı, “Her başparmak yukarı, erkeklerin cesur olduğunu ve benim iyi olduğumu gösteriyor” diye ekledi.

Ayrıca okuyun | İngiltere'de kalmak isteyen Hintli kadın ücretsiz çalışma teklif ediyor, internette eleştirilere maruz kalıyor

Bu arada, bir Zomato teslimat acentesinin adanmışlığı ve kararlılığı nedeniyle internette övülmesi ilk kez değil. Daha önce, bir Zomato teslimat şoförü, Ahmedabad'ın sular altında kalan bir bölgesinde bir siparişi teslim etmek için diz boyu sulardan geçerek övülmüştü.

Başka bir olayda, bir kadın, Mumbai'de şiddetli yağmur sırasında yiyecek teslimatı yapan başka bir teslimat ortağını takdir etti. Konularda kadın, Zomato'dan Tereyağlı Tavuk sipariş ettiğini ve ne yazık ki yemek dağıtım ortağının bisikletinin bozulduğunu paylaştı. Ancak, “bu şiddetli yağmurda tamamen ıslanmış” yiyecekleri teslim etmek için yürüdü. “Hayatımızı kolaylaştırmak için yoğun yağmurda yola çıkan teslimatçılara gerçekten destek olmalıyız. Bu bir ayrıcalık! Teşekkürler Rahat! MumbaiRains,” diye yazdı kadın.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın