Zeytinyağlı Kuru Biber Kavurması

Leila

Global Mod
Global Mod
Zeytinyağlı Kuru Biber Kavurması Tanımı İçin Gereçler

  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 3 adet kuru soğan
  • 2 yemek kaşığı salça
  • 1 çay bardağı sıcak su
  • 1 çorba kasesi kadar sıcak suda beklemiş kuru domates
  • 2 çorba kasesi kadar haşlanmış kuru biber
Zeytinyağlı Kuru Biber Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle zeytinyağımızda piyazlık doğradığımız soğanlarımızı kavuruyoruz.
  2. Rengi pembe kalmasın.
  3. Akabinde salçamızı ekleyip onu da kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
  4. Domateslerimizi ve biberlerimizi koyup, suyumuzu ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
  5. Suyunu çekince kavurmamız hazır. Şimdiden afiyetler olsun ????.
Zeytinyağlı Kuru Biber Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst