Yumurtalı Ispanak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- Yarım kilo ıspanak
- 1 orta uzunluk soğan
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı salça
- 1,5 yemek kaşığı bulgur
- 1 yumurta
- Tuz
- 4 su bardağı su
Not EkleTarifi Yazdır
- Ispanaklar yıkanıp doğranır.
- Soğanlar yemeklik doğranır ve sıvı yağlı tencerede kavrulur.
- Kavurduktan daha sonra salça eklenir 3 dk daha kavrulur ve ıspanaklar ile bulgur eklenir karıştırılır.
- Tuz ve suyunu ekleyip suyu yavaşça kalacak biçimde pişirilir.
- En son yumurta ortasına kırılır ve pişinceye kadar beklenilir. Afiyet olsun yorum ve fotoğraflarınızı bekliyorum hanımlar.