Virat Kohli, Bombay’da Norveçli dans ekibi Quick Style ile dans ediyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Virat Kohli ve Norveçli dans grubu Quick Style’ın Habersu sosyal medyada gündem oldu.


Eski Hintli kriket takımı kaptanı Virat Kohli, Border-Gavaskar Kupasını tamamladıktan sonra Norveçli dans grubu Quick Style ile karşılaştı. Aynı şeyi paylaşmak için Instagram’a gitti. Kriket efsanesi, grupla birlikte Stereo Nation’ın “Ishq” şarkısına bacağını sallarken de görüntülendi.

Bir Quick Style üyesi Habernun başında eline bir kriket sopası alıyor ve onunla ne yapacağını bilemiyor. Beyaz bir tişört ve siyah kot pantolon giyen “King Kohli” sahneye girer ve dans ekibine müziğe girerken sopayı nasıl kullanacaklarını öğretir.

Instagram hesaplarından ortaklaşa paylaşılan Habernun adı “Virat Quick Style ile Buluştuğunda”. Video, bir saat önce paylaşıldığından beri iki milyon görüntüleme ve 5,4 lakh beğeni topladı.


Aynı zamanda kriket oyuncusunun eşi olan oyuncu Anushka Sharma da gönderiye ateş emojileriyle yanıt verdi.

Başka bir kullanıcı, “76. yüzyıl kutlama geçit töreni sızdırıldı” dedi.

Bazı insanlar da kriket oyuncusunu dans hareketleri için övdü.

“Seslendirme sanatçınıza bir bakın!” dedi bir kullanıcı.

Başka bir kullanıcı, “Virat onlara kriket öğretiyor ve QS ona dans etmeyi öğretiyor. Bu mükemmel değil mi?”

“Deli,” dedi başka biri.

“Pek çok Bollywood oyuncusundan daha iyi hareket etti!” dedi başka biri.

Kriket oyuncusu daha önce dans ekibi üyeleriyle poz verdiği bir fotoğrafını da paylaşmıştı. Virat Kohli, Instagram gönderisinde “Bilin bakalım Mumbai’de kiminle tanıştım” diye yazdı.


Hint müzikal dans numaraları aracılığıyla internette viral olan Norveç merkezli tamamı erkeklerden oluşan dans grubu Hindistan’ı ziyaret ediyor. Grup, ‘Tanu Weds Manu’ filminden ‘Sadi Galli’ ve ‘Baar Baar Dekho’dan ‘Kala Chashma’ gibi en iyi Bollywood şarkılarının hit performanslarını yayınladıktan sonra internette viral bir sansasyon yarattı.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın
 
Üst