Viral Haber, anne zürafanın yavrusunu dişi aslandan kurtardığını gösteriyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Video netizenler tarafından pek beğenilmedi.


Dişi aslan ve anne zürafa arasındaki şiddetli kavga internette viral olur. Animal Worlds 11’in Instagram’da paylaştığı Haberda, yavru zürafaya doğru koşan dişi aslan görülüyor, birkaç dakika sonra büyük kedi yavru zürafanın üzerine atlayıp onu öldürmeye çalışıyor. Yavru zürafa karşı koyamadı, genç zürafa ilk denemede başarısız olduktan sonra kaçmaya çalışmaktan vazgeçmiş gibi görünüyordu. Ancak bir anne zürafanın imdadına yetiştikten sonra durum kısa sürede değişti.

Dişi aslan kısa sürede hayatını kurtarmak için koştu. Annenin istismarı kameralara yakalandı ve şimdi internette viral oluyor. Videoya Instagram’da “Zürafa yavrusuna koşar ve onu aslandan kurtarır…” notu düştü.

Videoyu buradan izleyin:


Annenin cesaretine rağmen Haber netizenler arasında pek iyi karşılanmadı. Birçok kullanıcı, sosyal medya sitesinden bu tür hassas Haberları paylaşmayı bırakmasını istedi. Birçok kullanıcı, bebek zürafanın çoktan ölmüş olabileceğini varsaydı. Sosyal medya kullanıcıları, genç bir zürafanın bir dişi aslan tarafından çenesiyle parçalanmasına dayanamadı. Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Bence zaten öldü.

Başka bir kullanıcı, “Buradaki herkesin ‘bu doğa!!!’ olduğunu biliyorum, ancak bazı hayvanların savaşmak için diğerlerinden daha fazla araca sahip olması biraz moral bozucu. Doğru? Hepimizin kaderi sadece yenmek mi yoksa yemek mi? En güçlü olanın hayatta kalması. Yavru zürafa/fil/sırtlan/leopar/kaplumbağa, köpek, kedi, kuzu. Bir avcının önünde ne varsa. Kelimenin tam anlamıyla Sigourney Weaver’ın oynadığı film. “Doğa bu” diyen herkes şunu açıklığa kavuştursun.

Üçüncü kullanıcı, “Bunu görmek biraz üzücü” yorumunu yaptı.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın

Günün Öne Çıkan Videosu



Virat Kohli, Avustralya’ya karşı 4. Testte zorlu 28. Test tonunu vurarak yüzyılın kuraklığına son veriyor
 
Üst