Videoda ilk kez gulab jamun yiyen Koreli kadın görülüyor, tepkisi viral oluyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Günümüzde yabancı yemek blogcularının ve fenomenlerinin farklı yemekleri deneyip, tadını çıkarırken tepkilerini kaydetmesi viral bir trend haline geldi. Diğer ülkelerdeki insanların yiyeceklerimiz hakkında ne düşündüğünü öğrenmemiz açısından bu tepki Haberlarını izlemek her zaman ilgi çekicidir. Yakın zamanda yayınlanan bir Haberda Güney Koreli bir fenomenin, Hint festivallerinde, düğünlerinde ve diğer kutlamalarında vazgeçilmez olan popüler bir Hint tatlısı olan Gulab Jamun'u denediği görüldü. Video, şu anda Pune, Maharashtra'da yaşayan içerik yaratıcısı kullanıcı Kelly Korea tarafından Instagram'da paylaşıldı.

Videoda Kelly'nin elinde bir kase gulab jamun tuttuğu ve tatlının büyüklüğü karşısında büyülendiği görülüyor. Onu nasıl yiyeceğinden emin olmadığını söyleyince yoldan geçenlerden bazıları gulab jamununu ikiye bölmeyi öneriyor. Daha sonra küçük bir ısırık alır ve hemen heyecanlanır. “Sıcak, yumuşak ve kremsi” diyor. Daha sonra şekerden bir ısırık daha alıp şöyle diyor: “Vay canına! Beğendim. Bu bir Hint tatlısı mı? Bayıldım.”

Instagram paylaşımında şu başlık vardı: “Gulab Jamun'u seviyorum.”

Videoyu buradan izleyin:

Hintliler, Koreli bir kadının lezzetli Hint tatlısının tadını çıkardığını görünce çok heyecanlandılar. Tatlıya verdiği basit ama lezzetli tepkisi birçok kişinin kalbini kazandı. Bir kullanıcı şunu yazdı: “Kelly çok masum ve cesur. Onu izlemesi eğlenceli.”

Bir diğeri şöyle dedi: “Hintlilerin yürekleri büyüktür, bu nedenle sevgiyle hazırlanan yemekler önemlidir.”

Bu onun ilk viral Habersu değil çünkü daha önce vada pav ve jalebi denemelerine verdiği tepkilerle kalpleri kazanmıştı.

Gulab jamun tipik olarak süt katılarından yapılan köftelerden oluşur Hoya veya Çenederin yağda kızartılır ve daha sonra gül suyu ve kakule içeren tatlı, hoş kokulu bir şurupla ıslatılır. Köfteler genellikle sıcak olarak servis edilir ve kıyılmış fıstık veya bademle süslenir. Hint festivallerinde popüler bir tatlıdır ve genellikle Hint düğünlerinde servis edilir.