Uçuş Görevlisi Schimpf

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Biraz nakış için örgü iğnelerinden sonra uçuşun ortasında bir ABD uçuşunda bir yolcu hakaret edildi New York Post. Sosyal medya platformlarında içerikte rutin olarak içerik yayınlayan Brittany adlı kadın, öremeyeceği söylendiğini açıkladığı Haberyu açıkladı.

Britanny, örgü çantasının Habersunu koltuğun altına gönderdi ve ipi hapishaneye baktı çünkü uçuş görevlisi bana acil bir durum varsa gerçekten iğneleri tutmak isteyip istemediğimi düşünmem gerektiğini söyledikten sonra koymam gerektiğini söyledi. “

Uçuş görevlisi tarafından yerine getirilen tedavinin “onun için prömiyeri” olduğunu ve uçuşta çorapını örmek için bitmediğini de sözlerine ekledi. Kabin mürettebatı üyesi Brittany, acil durum varsa iğneleri tutmak isteyip istemediğini kontrol etmesi gerektiğini söyledi.

Ancak Brittany, uçuş görevlisinin nazik olabileceğini savundu. “İğnelerle iyi düşmeseydi, sorun değil, ama küçümseyen yaklaşımını tahmin etmedim” dedi.

AYRICA OKUYUN | İngiltere bahçesinde bulunan kırık çiçek vazo

Sosyal medya tepki veriyor

Video, bazıları Brittany'nin hayal kırıklığını paylaşan interneti böldü, diğerleri ise uçuş görevlisinin iğnelerle ilgilenme hakkına sahip olduğuna dikkat çekti.

“TSA, belirli kriterleri karşılamaları durumunda izin verildiğini söylüyor. Belki de uçuş görevlisi sadece her şeyi bildiklerine inanıyor,” dedi bir kullanıcı, diğeri de eklendi: “Son kez kontrol ettiğimde, örgü iğnelerin metalden yapılmış noktaları ve malları vardı.

Üçüncüsü şöyle dedi: “Uçuşlara küçük plastik örgü iğneleri koydum ve küçük projeler üzerinde çalıştım. Uçuş görevlileriyle her zaman örtüldüğüm konusunda güzel dostluk etkileşimleri yaşadım.”

TSA web sitesine göre, örgü iğneleri hem el bagajında hem de test edilen bagajda onaylanmıştır. Bununla birlikte, ajans “keskin nesnelerin bagaj işleyicisini ve müfettişlerin yaralanmalarını önlemek için kontrol edilen torbalara sarılmalı veya güvenli bir şekilde sarılmalı” dedi.