Uçak yolcusu, internete kızarak koltuk arkadaşının tuvaleti kullanabilmek için kalkmayı reddettiğini söyledi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Sosyal medya kullanıcıları, adamın uçuş sırasında yaşadığı kötü durumdan üzüntü duyduğunu ifade etti.

Uçakla seyahat ederken, yolcular bazı temel görgü kurallarına uymalı ve etraflarında oturan yolcuları rahatsız etmemek veya rahatsızlık vermemek için ellerinden geleni yapmalıdır. Yakın zamanda yaşanan bir olayda, bir uçak yolcusu “pasif-agresif” koltuk arkadaşının tuvaleti kullanması gerektiğinde kalkmayı reddettiğini ve hatta onun “kişisel alanını” işgal ettiğinden şikayet ettiğini iddia etti. Popüler “Ben Pislik Miyim?” bölümünde paylaşılan bir Reddit gönderisinde Subreddit: Yolcu, “en rahat koltukların bile işkence rafları gibi hissettiği” “uzun bir uçuşta” meydana gelen uçaktaki olayı ayrıntılarıyla anlattı.

“Ben büyük bir adamım. Henüz aynı yükseklikte iki koltuk rezervasyonu yapmadım ama uçak koltuklarını cehenneme çevirmeye yetecek kadar. Yolcu, pencere kenarında bir koltuk ayırttım ve ekstra alanın yardımcı olacağını düşündüm” diye paylaştı. Orta koltukta oturan kadının başlangıçta “iyi bir insan” gibi göründüğünü söyledi. Ancak yolcunun tuvaleti kullanmak zorunda kalmasından sonra işlerin “karmaşık” hale geldiğini yazdı. Havacı, “Doğa, uçuş sırasında birkaç kez seslendi ve diyelim ki o dar alanda sıkışıp kalmak, en iyi ihtimalle bir burulma egzersizidir” diye şikayet etti. “Orta koltukta oturan kadın, tuvaleti kullanmam gerektiğinde kalkmayı kibarca reddetti” diye yazdı.

Başka seçeneği kalmadığından, ne zaman tuvalete gitmek zorunda kalsa, yanında oturan kişiye sıkışmak zorunda kaldığını ve onu garip bir duruma soktuğunu söyledi. “Anladım. Kimse terli bir adamın yanlarından geçmesini istemez. Teması en aza indirmek için elimden geleni yaptım, kelimenin tam anlamıyla midemi emdim ve sanki su altındaymış gibi nefesimi tuttum. ” o yazdı.

Ayrıca okuyun | 'Tasarımlarınız değil': Bengalurulu sanatçının yapay zeka tarafından üretilen sanat satışı çevrimiçi tartışmalara yol açtı

El ilanı, “Uçuşun sonunda kadın, 'kişisel alan' ve uçuş boyunca onu ne kadar rahatsız ettiğim hakkında pasif-agresif bir yorum yapıyor” diye anlattı. “Dürüst olmak gerekirse kendimi çok kötü hissettim. Ona böyle hissettirmek istemezdim ama başka ne yapabilirdim ki? “Sekiz saat bekleyecek misin?” diye kekeledi. Sizden fiziksel olarak ayağa kalkmanızı mı istiyorsunuz? (Defalarca ayağa kalkıp bana gelmem için işaret yapmadığı için, bunun onu çok fazla rahatsız ettiğini düşünmek için hiçbir nedenim yoktu)” diye yazdı.

Broşür, Reddit topluluğuna onları rahatsız etmenin yanlış olup olmadığını sordu. Neyse ki kullanıcılar, uçuş sırasında adamın durumuna anlayışla yaklaştı.

Bir kullanıcı “Ne tür bir aptal biri tuvalete gidebilsin diye kalkmayı reddeder?” diye yazdı. “Benden daha iyisin, cevabım şu olurdu: 'Hanımefendi, kalkmayı reddettiniz, bu yüzden tek seçeneğim ya kişisel alanınıza girmek ya da üzerinize işemekti.' Benim seçtiğim şeyin bu olduğunu düşündüğünüz için üzgünüm.' Yanlış seçenek” dedi bir başkası.

“Kim penceredeki adamın girip çıkmasına izin vermek için ayağa kalkmaz ki? İnce bir çubuk olsanız bile, birine sürtünmeden koridora ulaşmak için yeterli alan yok” yorumunu yaptı üçüncüsü.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın