Swiggy, küçük kızlara sarı şekerlemelerle dolu sepetler gönderir. İşte nedeni

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Swiggy’nin tatlı hareketi Twitter’da karışık tepkiler aldı.


Kriket, Hindistan’daki en popüler spordur ve dünya çapındaki popülaritesi yıllar içinde hızla artmıştır. Hindistan Premier Ligi (IPL) şu anda devam ediyor ve her zamanki gibi insanlar heyecanlı ve favori takımları için tezahürat yapıyor. Bugünlerde çocuklar da oyun konusunda tutkulu ve aralarında her Chennai Super Kings (CSK) maçından önce kazanmalarına yardımcı olmak için evdeki tüm sarı şeyleri toplayan küçük bir kız var.

Küçük kızın teyzesi Bhawana, Twitter’da CSK sahaya çıktığında yeğeninin tüm sarı eşyalarını topladığını ve televizyonun karşısına oturduğunu paylaştı. Bayan Bhawana, yeğeninin bu eylemin takımı zafere taşıyacağına inandığını açıkladı.

CSK’nın maçlarından birini izlerken küçük sarı biblolarla çevrili küçük kızın bir fotoğrafını paylaşan tweet’te, “Görünüşe göre küçük yeğenim, kazanmalarına yardımcı olacağını düşündüğü için her Chennai maçından önce evden tüm sarı eşyaları topluyor.” .

Aşağıdaki gönderiye göz atın:

Görünüşe göre küçük yeğenim, kazanmalarına yardımcı olacağını düşündüğü için her Chennai maçından önce evdeki tüm sarı eşyaları topluyor
🤦‍♀️
. pic.twitter.com/Mb0o0K7pDy

— Bhawana (@bhawnakohli5) 19 Mayıs 2023
Bayan Bhawana’nın tweet’i binlerce netizenin dikkatini çekti. Paylaşıma çok sayıda yorum ve beğeni yağdı. Swiggy Instamart da küçük kızı not aldı ve nazik hareketini takdir etmeye karar verdi. Ona sarı ambalajlara sarılı bakkaliye dolu kocaman sepetler gönderdiler.

Swiggy Instamart, Twitter’da “Bu tatlıya uygulamamızda bulunan birkaç sarı öğe daha gönderdim” diye yazdı.

Bu tatlıya uygulamamızda bulunan birkaç sarı ürün daha gönderdi
❤
https://t.co/S9ZGh0Zp3epic.twitter.com/7REDhOLZB3

— Swiggy Instamart (@SwiggyInstamart) 20 Mayıs 2023
Swiggy’nin nazik hareketi, mikroblog sitesinde karışık tepkiler aldı. Bazı kullanıcılar çamaşır sepetindeki Maggi paketlerine bakarken, diğerleri, özellikle RCB hayranları birkaç Red Lays için bastırdı.

Bir kullanıcı, “CSK’nın uçuşu zafere ulaştırmasının gerçek nedeni!” diye yazdı. “Hey
Bir diğeri, “@SwiggyInstamart yöneticisi lütfen pembe öğeler gönderin ve bu, RR hayranları için biraz umut” dedi.

Üçüncü bir kullanıcı, “Bu başka bir düzeyde pazarlama” yorumunu yaparken, dördüncü ekledi, “Bu gülümseme çok samimi ve sağlıklı. Umarım tüm sarıları bu yıl CSK’yı zafere taşır.”

Swiggy Instamart’ın paylaşımı 8 binden fazla beğeni aldı.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın
 
Üst