Shimla meyve pazarındaki satıcılar arasında bir savaş çıkar, internet buna ‘Baghpat Battle 2.0’ adını verir

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kavga ancak polisin pazara gelmesiyle sona erdi.


2021’de, iki kişi arasındaki kavganın Habersu sohbet Uttar Pradesh’teki Baghpat’ta müşterileri cezbeden satıcılar viral oldu ve meme tarihi sitelerine girdiler. Şimdi Shimla’da bir grup meyve satıcısı arasındaki kavganın benzer bir Habersu internette yayınlandı ve birçok kişiye efsanevi “Baghpat Savaşı”nı hatırlattı.

Şiddetli mücadelenin Habersunda, satıcıların bir tartışma yüzünden boş sebze tepsileri ve sopalarla birbirlerine saldırdıkları görülüyor. Boş kutular, direkler ve tuğlalar da daha sonraki çatışmalarda birbirine vurmak için silah olarak kullanılır. Kısa süre sonra diğer esnaflar katılarak bir ittifak oluşturur ve bir kişiye yumruk ve tekme atarken görülür.

Arbede ancak polisin markete gelip müdahale etmesiyle sona erdi. Kavganın, meyve için teklif veren iki satıcı arasındaki aile içi anlaşmazlık sırasında çıktığı bildirildi.

Video, News Arena India adlı bir Twitter hesabında paylaşıldı ve basitçe “Shimla Fruit Bazar Savaşı” başlığıyla paylaşıldı.

Videoyu buradan izleyin:

Shimla Meyve Pazarı Savaşı. pic.twitter.com/0jg2LoTfAh

– News Arena Hindistan (@NewsArenaIndia) 28 Mart 2023
Video o zamandan beri internetten ayrıldı ve birçok kişi onu Baghpat Muharebesi ile karşılaştırdı.

Hatta bir kullanıcı, iki dövüşü karşılaştırmak için puanlar listeledi. Şöyle yazdı: “Bunu Baghpat Chat Yudh ile karşılaştıramam çünkü 1. Güreşçiler arasında çeviklik eksikliği. 2. Alan düzgün kullanılmıyor. 3. Polis oldukça erken müdahale etti. 4. BCY tüm silahları ateşlerken her iki tarafın da durumu tırmandırmamaya çalıştığı bir savunma savaşıydı.”

İkincisi, “Baghpat Muharebesi’nde daha akrobatik hareketler var” diye yazdı. Üçüncüsü, “Baghpath Muharebesi’nin yanına hiçbir şey yaklaşamaz” dedi.

Ünlü Baghpat Muharebesi, demir çubuklar ve sopalarla silahlanmış dağ evi dükkânlarının sahiplerinin sokakta birbirlerini acımasızca dövmesiyle başladı. Kavganın en önemli olaylarından biri, kavga sırasında düşman esnafını sıkıştırabilen, dalgalı mehendi saçlı kurta kaplı bir satıcıydı.

Harinder, artık internette ‘Einstein Cha Cha‘, ANI haber ajansına son günlerde rakipleri yüzünden sıkıntı çektiğini söyledi. İnsanların zihninde taze olan olay, şimdi komik memlerin malzemesi haline geldi.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın
 
Üst