Sahipleriyle oyuncaklarla dalga geçen kedi interneti ikiye böldü

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Adam gülümsemeye devam ediyor ve kedinin davranışlarını gözlemliyor.


Şimdiye kadar evcil hayvanı olan herkes, normalde yalnızca bir ebeveyn ile küçük hayvanı arasında görülen koşulsuz sevgi yeteneğine sahip olduklarını bilir. Üzgün veya depresyonda olduğumuzda, ıslak bir burnun hafifçe dürtülmesi veya yalanması anında moralimizi yükseltebilir. Geçenlerde kedisiyle oynayan bir adamın Habersu internette viral oldu. Kısa klipte kedinin adamla dalga geçtiği ve ona oyuncağı vermediği görülüyor. Bu davranış herkesi çılgına çevirir ve hayvanın sevimliliğini bir türlü aşamazlar.

İlgili Haber, Instapawz Pets adlı bir site tarafından Instagram’da paylaşıldı. Videoda, bir adam kanepede uzanırken koltuk arkalığına kara bir kedi oturuyor. Köpek elinde bir oyuncak tutuyor ve onu hareket ettiriyor. Video boyunca, görünüşe göre onu kızdırmak için oyuncağı adamın önünde sallamaya devam ediyor. Adam gülümsemeye devam ediyor ve kedinin davranışlarını gözlemliyor. Videodaki metin “Get It Hooman”dır.


Videonun altında “Şimdi sıra sizde” yazıyor. Video paylaşıldığı günden bu yana 9 binin üzerinde izlenme ve 53 bin beğeni aldı.

“Kitty, Hooman’ı nasıl buldun,” yazının başlığını okur.

İkinci bir kişi, “Kedi evrim geçirdi, yeni bir türün ilki” dedi.

Üçüncü bir kullanıcı, “Gelişiyorlar” dedi.

Bir kişi “Gelgit nasıl döndü” diye ekledi.

Bir kullanıcı, “Ah, sadece seninle oynamaya çalışıyor,” yorumunu yaptı.

“Tersine mühendislik” dedi başka bir kişi.

Birkaç hafta önce, sosyal medyada evcil kedileri için sürpriz bir doğum günü partisi veren kadınların Habersu dolaştı. Video, kedinin evini bir fotoğraf duvarı ve balonlarla cömertçe süsleyen kadınları gösteriyor. Hatta biraz yiyecek ve pasta ile sofrayı kurdular. Kurulum tamamlandıktan sonra kedi ortaya yerleştirilir ve kadınlar tüylü aile üyelerinin birkaç fotoğrafını çeker. Konfeti ve balonlarla oynarken heyecanlarını göstermek için dans eden kadınları bile görebilirsiniz.

İnsanlar, kadınların evcil kedilerine karşı iç açıcı jestini takdir etti ve ona mutlu yıllar diledi. Hatta birkaç kullanıcı kalp ve sevgi emojileri yayınladı.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın
 
Üst