Rylee Arnold'un Dancing With The Stars ortaklarına özel notu viral oldu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Özel bölümde katılımcılar önceki sezonların efsanevi performanslarını onurlandırdı.

Olimpiyat jimnastikçisi Stephen Nedoroscik'in dans partneri Rylee Arnold, Dancing With The Stars'ın (DWTS) kilometre taşı gecesi öncesinde, Amerikan dans realite şovu Salı günü 500. bölümünü kutlarken yürekten bir mesaj paylaştı.

Özel bölümde katılımcılar önceki sezonların efsanevi performanslarını onurlandırdı. Nedoroscik ve Arnold, Charli D'Amelio ve Mark Ballas'ın 31. Sezon rutinini Joji'nin “Glimpse of Us” parçasına Viyana valsi ile saygı duruşunda bulundular.

İkinci turda, yarışmacılara sahnede sergileyecekleri stili öğrenmeleri için sadece beş dakikalarının olduğu bir “Anlık Dans Yarışması” ile meydan okuma sözü veriliyor.

Bu dönüm noktası öncesinde profesyonel dansçı ve koreograf Rylee Arnold, Instagram gönderisinde heyecanını şöyle dile getirdi: “Bu gece @dancingwiththestars'ın 500. bölümü!!! Bu programı küçüklüğümden beri izliyorum, o da öyle.” Bu gece bu bölümün bir parçası olmak gerçeküstü! Gerçekten en büyük hayallerimden birini gerçekleştiriyor.

19 yaşındaki oyuncu ayrıca Nedoroscik'i de övdü ve şunları söyledi: “STEPHEN!!! Seninle ve bu dans için ne kadar çok çalıştığınla gurur duyuyorum! Her gün beni etkilemeye ve ilham vermeye devam ediyorsun ve sana dans etmeyi öğretmeyi seviyorum.”!!! Bu gece sahip olduğumuz şey bu; eğlenceli bir akşam olacak.

ABD takımının erkekler genel dalda bronz madalya kazanmasına yardımcı olduğu ve kulplu beygirde bireysel bronz madalya kazandığı 2024 Paris Olimpiyatları'ndaki başarısının ardından Nedoroscik, 33. sezonu için DWTS'ye katıldı.

Geçtiğimiz günlerde Arnold ve Nedoroscik, Wicked galasında çifte randevu için dans pistine ara verdiler. Çift, ortakları Walker Lyons ve Tess McCracken ile birlikte gezinin tadını çıkardı.

ile yapılan bir röportajda Kadın SağlığıKoreograf Rylee Arnold, “Yıldızlarla Dans Etmek” gibi bir programda, rekabetçi dansın zorlu talepleriyle hokkabazlık yaparken diyabetini yönetmenin neler gerektirdiğini anlattı. “Dans ederken tip 1 diyabete yakalanmak gerçekten çok zor çünkü kan şekeri seviyeniz 80 ila 120 aralığında olmadığında enerjiniz düşüyor. Geçen yıl Dancing With The Stars'a ilk geldiğimde gerçekten zordu. Bunun nedeni, stresiniz çok yüksek olduğunda kan şekerinizin doğal olarak yükselmesidir. Bununla mücadele etmek ve aynı zamanda işimi yapabilmek benim için gerçekten zordu.

Ayrıca tip 1 diyabet tanısı konulduğundan ve diyabet komasına çok yaklaşıldığından bahsetti. “Kanımı aldırdım ve kan şekerim 1.023 çıktı. Çok korkutucuydu. Eğer o gece yeni yatıp hastaneye gitmeseydim bugün hayatta olmayabilirdim. Gerçekten şeker komasına girmeye çok yaklaşmıştım.”

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın