Reddit kullanıcısının işyerinde aşağılanma hakkındaki duygusal katkısı viral hale gelir

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Duygusal bir Reddit katkısı, kullanıcı, sürekli aşağılanmaya tabi olan bir fizik öğretmeni olan 65 yaşındaki babasının yürek parçalayıcı savaşlarını paylaştıktan sonra interneti gözyaşlarına geçirdi. “Babam 65, işyerinde aldığı istismarla kesinlikle kesintiye uğradı – yardımına ihtiyacım var”, kullanıcı babasını otuz yılı aşkın bir süredir öğretim deneyimi ile “son derece nitelikli bir fizik eğitimcisi” olarak tanımladı. IIT MSC MSC'ye sahiptir. Niteliklerine rağmen, oğul babasının hakarete maruz kaldığını ve her gün saygısızlık ettiğini söyledi. Oğul, “Tek dileği saygı duymak, görünüşe göre özel okullarda istemek için çok fazla.”

Belli iç karartıcı bir anda, oğul babasının gözyaşlarına boğulduğu bir çağrı hatırladı ve “Artık dayanamıyor” dedi. Bir yıl önce annesini kaybettikten sonra, genç adam da babasını kaybetme korkusuna baskı yaptı. Redditor, “Onu kaybetmeyi göze alamıyorum. O bıraktığım tek ebeveyn. O benim tüm dünyam.” Dedi.

65 yaşındaki babam, işinde aldığı istismardan kesinlikle kırıldı -yardımına ihtiyacım var.
BYU/Great_Percentage_587 Indelhi

Buna ek olarak, oğul aile sorumluluğu nedeniyle bir üniversite eğitimini tamamlayamayacağını açıkladı. Evinizi desteklemek için serbest yazma kaydetti. Ancak bunun yeterli olmadığını söyledi. Redditor ayrıca, babasının hayatının kendi ailesi tarafından terk edilen kavga tarafından şekillendirildiğini, kariyer yapma ve kariyer yapma şansına karşı savaştığını açıkladı.

Kullanıcı katkısını sonuçlandırdığında, kullanıcı destek için internete döndü ve babasından fırsatları öğretme istedi. “Bir fizik öğretmenine ihtiyacınız varsa, babam öğretmek ister. Hem okula hem de öğrencilere öğretebilir. Ona çevrimiçi kurslara nasıl katılacağını öğrettim ve gerçekten takdir ederdi, kullanıcı yazdı.

Çekişten hızlı bir şekilde elde edilen katkı, birçok destek kelimesi sunmaktadır. Bir kullanıcı, “Buraya ulaştıktan sonra yorum yapın ve son derece cesur bir insan olduğunuzu bildirin. O, şu anda büyük talep gördüğünüz ve bazen öğretmenlerle canlı toplantılara ihtiyaç duyduğunuz için Udemy ve benzeri çevrimiçi eğitim platformlarıyla iletişime geçmesini sağlamalısınız.” Lütfen güçlü olun. ”

AYRICA OKUYUN | “Gayrimenkul Yok, Siyasi Tartışmalar”: Konuklar için Bengaluru restoranının olağandışı kuralı viral hale gelir

“Üzgünüm adamım … Burada yardım edemiyorum, dostum … ama seni aldığında çöktüğünde … bir baba için … bu gerçekten zor … zor zaman geçirmeli … o zor zaman geçirmeli … Bir gülümsemeyle tüm acıyı gizlemek zorunda … çok fazla sarılın … lütfen ona sarılın … Umarım gerçekten.

Üçüncü bir kullanıcı, “Babanızdan çevrimiçi içerik oluşturmasını isteyin. Sosyal bir varlık yarat. Birkaç şüpheyle de başlayabilir. Ayrıca öğretebileceği bazı çevrimiçi platformlar da var.”

“Babanızın birçoğu için bir rol modeli, insanların insanların onu nasıl kırmasına, onun sütunu olmasına izin vermeyin” dedi.