Reddit kullanıcısı, Bengaluru girişiminde topuktaki girişimde ne kadar endişe verici otobüs iletkenlerini açıkladı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Fırtına'daki internet, bir Reddit kullanıcısının hesabının nazik izniyle hızlı düşünme ve dostluk hakkında kalp uyarıcı bir hikaye fethetti. Bir BMPA otobüsündeki (Bengaluru Metropolitan Transport Corporation) rutin bir sarkaç sırasında, kullanıcı telefonunu akıllı bir toplama hırsızından çaldı. Otobüs yöneticisinin hızlı müdahalesi sayesinde telefon geri yüklendi ve hırsızlık engellendi.

Reddit kullanıcısı dramatik olaylardan bahsetti ve orkestra şefinin ani ağlamasıyla şok olmak için otobüse binerken nasıl ince bir itme hissettiklerini anlatıyor. Keskin içgüdüler ve şefin hızlı tepkisi sadece günü kurtarmakla kalmadı, aynı zamanda onu çevrimiçi olarak yaygın olarak tanıma getirdi.

“Genellikle otobüsü çalıştığım Lalbagh'daki ofise götürüyorum. Zamandan tasarruf etmek için, genellikle otobüs duraklarında beklemeyi azaltmak için otobüsleri değiştiriyorum. -Markt.

Hırsızlık girişimini tanımlamaya devam etti: “Kapının arkasından tırmandığımda, bir adamın beni nasıl arkadan ittiğini, ancak ruh halinde olmadığını hissettim. Aniden şöyle dedi:” Eyyy, en Madthidiya? “(Ne yapıyorsun?) Bana bağıracağını düşündüm, ama sonra adımlarda biraz duydum – bu benim cep telefonumdu.”

Gönderiye buradan bakın:

Telefon neredeyse seçildi; BMTC şefi engelledi!
BYU/AlliDiapermit Inbengaluru
İletken telefonu silmeye çalışan şüpheliyi gizli bir şekilde işaret ettiğinde durumun gerçekliği eve çarptı. Telefonunu geri yüklerken kullanıcının rahatlaması, önemli veriler içerdiğini ortaya çıkardığında fark edildi. Deneyim ayrıca, 10 yıl önce, aynı yolda bir otobüse bindiğinde telefonunun aynı otobüs durağında çalındığı benzer bir olayın acı verici anılarını getirdi.

Kullanıcı, sadece günü kurtarmakla kalmayıp aynı zamanda gelecekte daha dikkatli olmak için değerli tavsiyelerde bulunan şefe teşekkür etti. Şef bir içeriden bilgi paylaştı ve kullanıcıyı bu yankesicilerin genellikle Hosur'dan geldiği ve tipik olarak insanların hızlı bir şekilde kaçmanın daha kolay olduğu kapıya yakın oldukları konusunda uyardı.

Deneyim, Reddit kullanıcısını, toplu taşıma kullanırken uyanıklık kalmak için bazı değerli ipuçlarıyla birlikte hikayesini paylaşmaya teşvik etti. Makale ayrıca, yorum alanından kendi benzer deneyimlerini ve ihtiyati kelimelerini paylaşmalarını isteyen birçok kullanıcıyla bir akor vurdu.

“Telefonunuzu daima cebinizde tutun veya her zaman kablolu kulaklıklarla müzik çalın. Çantanızı tutun.