Rakibi ile çarpışan kalecinin elmacık kemiği kırıldı

celikci

New member
Kastamonu 1. Amatör Lig Beyaz Küme’de uğraş eden Tosyaspor, deplasmanda Taşköprü Kent Stadyumunda Taşköprüspor’a konuk oldu. Müsabakanın 72’nci dakikasında ceza alanı ortasında Tosyaspor kalecisi Okan Karadağ, Taşköprüspor oyuncusu ile çarpıştı. Yüzüne ve gözüne aldığı darbe alan kaleci Okan’a birinci müdahale saha kenarında bulunan ekip yetkilileri ve sıhhat grubu tarafınca yapıldı.

Statta müsabaka için vazifeli ambulans bulunmayışı ise büyük reaksiyon çekti. Birinci müdahalesi alanda yapılan kaleci Okan Karadağ, haber verilmesi üzerine gelen ambulansla Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan birinci müdahale daha sonrası kaleci Okan Karadağ evvel Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine oradan da Ankara Kent Hastanesine sevk edildi.

Maçın çabucak akabinde Tosyaspor Lideri Sefa Abayın ve yöneticiler, futbolcu arkadaşları hastaneye gelerek kaleci Okan Karadağ’ın durumu hakkında bilgi aldı. Taşköprü Devlet Hastanesinde yapılan denetimlerde kaleci Okan Karadağ’ın yüzünde elmacık kemiklerinde önemli kırıklar ve kanama olduğunu ve Kastamonu’ya sevk edildiği söylendi.

Yaşanan sakatlığın akabinde Taşköprüspor ve Tosyaspor içindeki maç devam etti. Maçı Taşköprüspor 2-1 kazandı.

İHA
 
Üst