Mutlu Hariyali Teej 2023 Sevdiklerinizle paylaşmak için Dilekler, Alıntılar, Whatsapp Durumu ve Selamlar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Mutlu Hariyali Teej 2023: Teej, bir kadının ailesi için yaptığı fedakarlıkların kutlanmasıdır.

Yeni Delhi:

Hariyali Teej, Shravana ayında kutlanır. Festival, kuzey Hindistan’daki kadınlar tarafından kutlanıyor. Drik Panchang’a göre gün aynı zamanda Lord Shiva ve Tanrıça Parvati’nin birliğini de simgeliyor. Kadınlar oruç tutar ve ailelerinin refahı ve refahı için kutsama ararlar.

Bu yıl Hariyali Teej 19 Ağustos’ta kutlanıyor.

Hariyali Teej 2023 ile ilgili olarak, sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz dilekler ve sözler burada:

– Size kutlama, neşe ve mutluluk dolu parlak ve güzel bir Hariyali Teej diliyorum. Bu bayramı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle.

– Teej, bir kadının ailesine olan sevgisinden dolayı yaptığı fedakarlıkların kutlanmasıdır. Bu özel günü büyük bir şevk ve coşkuyla kutlayalım. Hariyali Teej’e saygılarımla.

– Uğurlu Teej vesilesiyle, Yüce’nin ilahi ışığıyla kutsanmış olabilirsiniz ve bu bayram mevsimi size en iyi sağlık ve mutluluğu getirir.

– Bu muson ayındaki Hariyali Teej kutlamaları, renkli leheriyalar, mehendi ve salıncaklar olmadan eksik kalırdı. Mükemmel bir Hariyali Teej için her şey size nasip olsun.

– Kadınlar fedakarlığın özüdür ve Teej, aileleri için her şeyi verebilen kadınların bu ilham verici ruhunu kutluyor. Sağlıklı ve mutlu bir Teej kutlamanız dileğiyle.

– Hariyali Teej vesilesiyle, siz ve sevdikleriniz daha mutlu ve sağlıklı bir yaşam için Tanrıça Teej’in en seçkin nimetleriyle donatılsın.

– Bu Teej neşe ve tatlı rüyalar getirsin, böylece sizin için unutulmaz bir yıl olsun. Çok mutlu bir Hariyali Teej diliyorum.

– Hariyali Teej’den size ve sevdiklerinize selamlar…. Bu özel günü oruçla ve eğlenceyle kutlamanız dileğiyle.

– Tanrıça Teej hayatınıza refah, sağlık ve mutluluk getirsin. Size ve ailenize mutlu bir Hariyali Teej diliyorum.

– Hepinize bu Teej için pozitif, iyi sağlık ve mutluluklar dilerim. Bu hayırlı bayram tüm bağlarınızı güçlendirsin ve hayatınıza iyi niyetler getirsin.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın