Maharashtra’da leopar uyuyan köpeğin üzerine atladı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Olay Maharashtra’da meydana geldi.


Leoparlar vahşi hayvanlardır ve doğal ortamlarında ormanlarda yaşarlar. Ne yazık ki, günümüzde bu büyük kedilerden birçoğunu sokaklarda, köylerde ve hatta turistik yerlerin yakınında görüyorsunuz. Sokaklarda dolaşan bu vahşi hayvanların artan vakaları insanlarda korku uyandırdı. Şok edici bir olayda, Maharashtra’da bir leopar uyuyan bir köpeğe saldırdı. Artık viral olan Haber, internette pek çok kişiyi şaşırttı ve kentsel alanlarda hayvanların yaygınlığı hakkında soru işaretleri uyandırdı.

Video, Neha Panchamiya kullanıcısı tarafından Twitter’da paylaşıldı. CCTV görüntülerinde, bir çift kamyonun sıralandığı sırada, bir adam kamp yatağında uyurken, yanında bir sokak köpeği yolda uyurken görülebiliyor. Birkaç dakika sonra olay yerine bir leoparın girdiği ve yürüyüş yaptığı görülüyor. Videonun ilerleyen kısımlarında leopar iki davulun durduğu alana doğru hareket ediyor ve orada uyuyan bir köpek buluyor. Köpeği alır ve oradan ayrılmak için koşar. Köpek havlamaya başlayınca adam bir anormallik olduğunu fark eder. Ağzında köpekle koşan leoparı görünce şok olur.

Batı Maharashtra’nın tarım arazilerinde leoparların geliştiği ve onları insanlara ÇOK yaklaştırdığı = अन्न आणि निवारा yani yoğun şeker kamışı tarlalarında, muz tarlalarında vb. güvenli barınak ve ortak bir besin kaynağı olarak serbest dolaşan köpekler. Bu leopar tam olarak ne yaptığını biliyordu… pic.twitter.com/43vs7kGJcN

— Neha Panchamiya (@neha_panchamiya) 16 Mayıs 2023
“Hangi leoparlar, Batı Maharashtra’nın tarımsal arazilerinde gelişir ve onları insanlara bu kadar yakınlaştırır = yoğun şeker kamışı tarlalarında, muz tarlalarında vb. güvenli barınak ve ortak bir besin kaynağı olarak serbest dolaşan köpekler. O leopar tam olarak ne istediğini biliyordu.” “Adamın boğuk tepkisi beni bir an güldürdüyse de, karşılaşmak üzere olduğu karşılaşmanın ne olduğunu anlayınca hissetmiş olabileceği şoku hayal bile edemiyorum! Kaynak: CCTV görüntüleri – Junnar, yani WhatsApp”, Post’un başlığını okur.

Gönderi, paylaşıldığı andan itibaren iki bin görüntülenme ve bin beğeni aldı.

“Bir leoparın kırsal alanlardan kentlere insan göçüne eşdeğer. Son derece uyumlu olan leoparlar, filler, kurtlar vb. diğer hayvanlardan “daha iyi” olabilir. Hindistan’ın vahşi yaşamı için daha fazla yeşil alan ve koridor hareketi ile daha iyi günler diliyorum” dedi.

Başka bir kullanıcı, “Ne olduğunu anladıktan sonra sigortaları patladı” dedi.

Üçüncü bir kişi, “Bunu çocukluğumda çok gördüm. Köpek yerine köyümüzden keçi aldılar.”

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın
 
Üst