Etkileşim hızla viral hale geldi ve kullanıcılar arasında kapsamlı tartışmalara yol açtı.
SpaceX ve Tesla'nın arkasındaki teknoloji milyarderi Elon Musk, yakın zamanda satın aldığı sosyal medya platformu X'te (eski adıyla Twitter) bir kullanıcıyla doğrudan etkileşimi sayesinde bir kez daha çevrimiçi dikkatleri üzerine çekti.
Paylaşım, basketbol antrenörü Xan Barksdale'in kullanıcılar arasında uzun süredir devam eden bir soruna dikkat çeken bir tweet'iyle başladı. Barksdale, X'te, yayın yenilendiğinde kaybolan ve tekrar ziyaret etmeyi imkansız hale getiren ilginç içerik bulmanın yarattığı hayal kırıklığından şikayet etti.
“Merhaba Elon Musk, Twitter'ı seviyorum ama en kötü yanı, uygulamayı her açtığımda ilginç görünen bir tweet görüyorum, ardından akış yenileniyor ve onu bir daha bulamıyorum. Bunun başına gelen tek kişi ben olamam, değil mi!?” diye tweet attı.
“Eh, Twitter adını verdiğinde kesinlikle hepimiz adına konuşuyor. Ve en kötü yanı, zamanın yarısında kaçırdığınız küçük sessize alma düğmesidir ve yalnızca bazı sinir bozucu at/it reklam Haberlarının sesini kapatmak yerine tam ekrana geçmesine neden olur,” yorumunu yaptı bir kullanıcı.
Daha fazla güncel haber için buraya tıklayın
SpaceX ve Tesla'nın arkasındaki teknoloji milyarderi Elon Musk, yakın zamanda satın aldığı sosyal medya platformu X'te (eski adıyla Twitter) bir kullanıcıyla doğrudan etkileşimi sayesinde bir kez daha çevrimiçi dikkatleri üzerine çekti.
Paylaşım, basketbol antrenörü Xan Barksdale'in kullanıcılar arasında uzun süredir devam eden bir soruna dikkat çeken bir tweet'iyle başladı. Barksdale, X'te, yayın yenilendiğinde kaybolan ve tekrar ziyaret etmeyi imkansız hale getiren ilginç içerik bulmanın yarattığı hayal kırıklığından şikayet etti.
“Merhaba Elon Musk, Twitter'ı seviyorum ama en kötü yanı, uygulamayı her açtığımda ilginç görünen bir tweet görüyorum, ardından akış yenileniyor ve onu bir daha bulamıyorum. Bunun başına gelen tek kişi ben olamam, değil mi!?” diye tweet attı.
Birçok kullanıcının muhtemelen bağ kurabileceği bir görüşü ifade eden tweet'i bizzat Musk'un dikkatini çekti. Kullanıcı dostu bir yanıtla Musk, sorunu kabul etti ve kullanıcılara bir düzeltme üzerinde çalışıldığına dair güvence verdi. “Evet, ilginç gönderileri görmek için geriye doğru kaydırabilmeniz için bunu düzeltiyoruz” diye tweet attı.Hey @elonmusk…
Twitter'ı seviyorum ama şu ana kadarki en kötü özelliği, uygulamayı her açtığımda ilginç görünen bir tweet görüyorum, ardından akış yenileniyor ve onu bir daha bulamıyorum.
Bunun başına gelen tek kişi ben olamam, değil mi?
— Xan Barksdale (@xanbarksdale) 22 Mayıs 2024
Barksdale'in CEO'nun tepkisinden duyduğu memnuniyet, Musk'a daha sonra yaptığı teşekkürlerde açıkça görülüyordu. “Teşekkürler! Not: Bu tweet'e verdiğiniz yanıt günümü güzelleştirdi!'' diye yazdı.Evet, ilginç gönderileri görmek için geriye kaydırabilmeniz için sorunu düzeltiyoruz
– Elon Musk (@elonmusk) 23 Mayıs 2024
Bu paylaşım hızla ilgi gördü ve orijinal gönderinin viral olmasına yardımcı oldu. Haber, platformda daha fazla tartışmaya yol açtı; pek çok kullanıcı kendi deneyimlerini sundu ve vaat edilen iyileştirmeden duydukları heyecanı dile getirdi.Teşekkürler!
Not: Bu tweet'e yanıt vermeniz günümü kurtardı!
— Xan Barksdale (@xanbarksdale) 23 Mayıs 2024
“Eh, Twitter adını verdiğinde kesinlikle hepimiz adına konuşuyor. Ve en kötü yanı, zamanın yarısında kaçırdığınız küçük sessize alma düğmesidir ve yalnızca bazı sinir bozucu at/it reklam Haberlarının sesini kapatmak yerine tam ekrana geçmesine neden olur,” yorumunu yaptı bir kullanıcı.
Daha fazla güncel haber için buraya tıklayın