Küçük Kız Boynuna Dev Yılanı Sardı, İnternet “İçeriğe Aç” Ebeveynleri Eleştirdi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Ariana ayrıca geçmişte yılanlarla birlikte çekilmiş birkaç Haber ve fotoğraf da yayınlamıştı.

Korkunç şöhretlerine rağmen yılanlar dünya çapında birçok insan için popüler evcil hayvanlar haline geldi. Geçtiğimiz günlerde küçük bir kızın omuzlarında kocaman bir kara yılan taşıdığını ve sürüngenle oynadığını gösteren bir Haber viral oldu ve internette ilgi gördü. Videoda, biraz korkmuş görünen genç kızın, vücudunun üzerinde sürünen devasa bir yılanı tutarken yaşadığı yürek parçalayıcı an yer alıyor. Neyse ki yılan sakinliğini koruyor ve hemen bir zarar vermiyor.

Özellikle Ariana isimli kızın bir yılan tutkunu olması ve Instagram'da 400.000'den fazla takipçisinin olması, onun kaygan arkadaşlarıyla arasındaki eşsiz bağı gösteriyor. Instagram sayfası @snakemasterexotics ve biyografisinde basitçe şöyle yazıyor: “Sadece bir kız ve onun yılanlara olan tutkusu.”

“Hey, ben Snakemasterexotics'ten Ariana!” Bil bakalım ne oldu? Boynuma bu BÜYÜK IMG yılanı sarılı! Ama endişelenme, bunu kontrol altına aldım! Videonun başlığı ise “Yılanlarla bir profesyonel gibi başa çıkmak benim için sıradan bir gün.” yazıyordu.

Videoyu buradan izleyin:

Video sosyal medyada öfke yarattı. Birçoğu, sosyal medyadaki içerik nedeniyle çocuklarının hayatını tehlikeye atan ebeveynleri kınadı. Birkaç kullanıcı, çevrimiçi şöhreti güvenliğe öncelik vermenin sorumsuzluk olduğunu ileri sürerek ebeveynlerin kararını eleştirdi. Birçoğu böylesine cüretkar bir eylemin risklerini sorguladı ve çocukları potansiyel olarak ölümcül durumlara maruz bırakmanın güvenliği konusunda endişelerini dile getirdi.

Bir kullanıcı, “Sen nasıl bir ebeveynsin zavallı çocuk, tehlikeyi bilmiyorsun” yorumunu yaptı. Bir diğeri ise “Birinin bu adamı tutuklaması ve bu çocuğa başka bir aile bulması gerekiyor” yorumunu yaptı.

Üçüncüsü şunları söyledi: “O sadece küçük bir kız; İnsanlar neden çocuklarını düşünmeyecek kadar görüş istiyor?''

Dördüncüsü şunları ekledi: “Bu neden normal?” “Bu birçok açıdan çok yanlış.” Beşinci bir kullanıcı “Ebeveynlerinin ebeveynliğin temellerini öğrenmesi gerekiyor” dedi.

Geçmişte de Ariana, farklı sürüngen türleriyle birlikte çekilmiş birkaç Haber ve fotoğraf yayınlamıştı.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın