Kız, Bengaluru’nun IPL galibiyetini kutluyor, fiş sipariş ediyor ve Swiggy’den destansı bir yanıt alıyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kız, PG arkadaşları için birkaç paket atıştırmalık sipariş etti.


Pazar günü 2023 IPL’nin son lig maçında Gujarat Titans’ın (GT) onları altı kaleyle mağlup etmesinin ardından Royal Challengers Bangalore (RCB) taraftarları için IPL kupası arayışı devam ediyor.

Bu yenilgi, takımlarının playofflara girmesini dört gözle bekleyen RCB taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Öte yandan, bu RCB taraftarları da diğer takımların taraftarları tarafından taciz ediliyor.

Ancak çevrimiçi market teslimatı uygulaması Swiggy Instamart, benzersiz ve komik bir şekilde, RCB’nin zaferini kutlamak için birkaç paket atıştırmalık sipariş eden bir RCB hayranını trolledi.

Bir Twitter kullanıcısı, bir gönderide oda arkadaşının RCB’nin kazanması umuduyla tüm PG için nasıl atıştırmalık sipariş ettiğini, ancak ne yazık ki onun için hayal kırıklığıyla sonuçlandığını anlattı.

Şimdi hepiniz onun için kağıt mendil sipariş edin. pic.twitter.com/zVlSbqBRgQ

— Swiggy Instamart (@SwiggyInstamart) 22 Mayıs 2023
Prakriti (@idkyar) adlı kullanıcı, oda arkadaşı tarafından sipariş edilen gönderisinde çok sayıda cips ve diğer atıştırmalık paketlerinin bir resmini de yayınladı. Ayrıca Swiggy Instamart, çok sayıda beğeni alan komik bir yorum yaptı.

Bu arada Royal Challengers Bangalore yıldızı Virat Kohli, takımın Hindistan Premier Ligi (IPL) kampanyasının 2023 lig aşamasında sona ermesine tanık olduktan sonra hayranları ve seridekiler için içten bir yazı kaleme aldı. RCB, playofflara hak kazanmak için Gujarat Titans’ı yenmek zorunda kaldı, ancak Pazar günü 6 kalelik bir mağlubiyet yaşadılar ve yarışmadan elendiler. O maçta bir Yüzyıl atan Kohli, IPL unvanını bir kez daha kaldırma hayalinin bir kez daha suya düştüğü için anlaşılır bir şekilde hayal kırıklığına uğradı.

“Anları olan bir sezon ama maalesef hedefe ulaşamadık. Hayal kırıklığına uğradık ama başımızı dik tutmalıyız. Sadık hayranlarımıza, yolun her adımında bizi destekledikleri için minnettarız. Koçlara büyük bir teşekkür, Instagram’da “Daha güçlü dönmek istiyoruz” yazdı.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın
 
Üst