Kıymalı Taze Fasulye

Leila

Global Mod
Global Mod
Kıymalı Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet soğan
  • 200 gram kıyma
  • 1 adet domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım kg taze fasulye
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Karabiber
Kıymalı Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle zeytinyağımızı tencereye alıp küp küp doğradığımız soğanları kavuruyoruz. Kıymamızı ekleyip kavurmaya devam edelim.
  2. Kıymamızın suyu biraz çekildikten daha sonra domates ve salçayı ekleyip kavurmaya devam edelim.
  3. Son olarak isteğinize nazaran böldüğünüz taze fasulyeleri ve baharatıda ekleyip kıymalı harçla bütünleştikten daha sonra üzerini 2 parmak geçecek kadar su ekleyip kısık ateşte pişirelim. İşte bu kadar sıradan ??
Not:Göz sonucu suyunuz eksiliyorsa su eği yapabilirsiniz. Yanında pilav ile bu akşamki yemeğiniz hazır deneyeceklere afiyet olsun.

Kıymalı Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst