Kıymalı Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Kıymalı Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 1 adet soğan
- 200 gram kıyma
- 1 adet domates
- 1 yemek kaşığı salça
- Yarım kg taze fasulye
- 5 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz
- Pulbiber
- Karabiber
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle zeytinyağımızı tencereye alıp küp küp doğradığımız soğanları kavuruyoruz. Kıymamızı ekleyip kavurmaya devam edelim.
- Kıymamızın suyu biraz çekildikten daha sonra domates ve salçayı ekleyip kavurmaya devam edelim.
- Son olarak isteğinize nazaran böldüğünüz taze fasulyeleri ve baharatıda ekleyip kıymalı harçla bütünleştikten daha sonra üzerini 2 parmak geçecek kadar su ekleyip kısık ateşte pişirelim. İşte bu kadar sıradan ??
Kıymalı Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı