Karnabahar Kızartması

Leila

Global Mod
Global Mod
Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Materyaller

  • 1 bütün karnabahar
  • 2 yumurta tuz
  • Kızartmak için
  • Sıvı yağ
  • Haşlamak için;
  • Su
Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle karnabaharı küçük olmayacak biçimde keselim.
  2. Haşlamak için, tencereye su alın biraz tuz ekleyin.
  3. Çatal batacak kadar haşlayın ama epey haşlamayın dağılmasın.
  4. Başladıktan daha sonra süzgeçten geçirin güzelce süzüldüğünde avucunuza koyun ve bastırın.
  5. Yumurtaları bir kapta tuzunu atıp karıştırın.
  6. Tavaya yağı alın, biraz yakın ve karnabahar modüllerini yumurtaya bandırın.
  7. Yağa koyup kızartın afiyet olsun.
Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst