Kanlıca Mantarı (Fırında)

Leila

Global Mod
Global Mod
Kanlıca Mantarı (Fırında) Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım kilo kanlıca mantarı (merki, çıntar)
  • Tuz
  • Un
  • Zeytinyağ
Kanlıca Mantarı (Fırında) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır


Bu mantar öbür mantarlara göre hayli lezzetli. her insanın denemesini tavsiye ederim. ????şu an tam mevsimi.

  1. Mantarları güzelce yıkayalım, büyük modülleri küçültelim.
  2. Bir tabağa unu ve tuzu ekleyip karıştıralım.
  3. Mantarları una bulayalım.
  4. Sap kısımları üst bakacak biçimde yağlı kağıt serili tepsiye dizelim.
  5. Üzerlerine azar azar zeytinyağı gezdirelim.
  6. Evvelden ısıtılmış 180°lik fırında 30 dakika kadar pişirelim. Afiyet olsun.
Kanlıca Mantarı (Fırında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst