İş arayanın 'eski usul yaklaşımı' üst düzey Swiggy yöneticisini etkiliyor. Gönderiye bakın

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Saptarshi Prakash, Swiggy'de Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısıdır (AVP).

Swiggy Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı (AVP) Saptarshi Prakash, yakın zamanda bir işe başvururken alışılmadık bir yaklaşım benimseyen bir adaya duyduğu şaşkınlığı ve hayranlığını dile getirdi. Bay Prakash, X'e gittiğinde, Swiggy'ye katılmak isteyen bir tasarımcıdan fiziksel bir mektup aldığını açıkladı. Mektubun görsellerini paylaşırken, “Dijital çağda bu eski moda yaklaşım öne çıktı” diye yazdı. Yazışmada başvuru sahibi, Swiggy'deki kullanıcı deneyimini geliştirebileceğine inandığı yeni bir onay önerdi. İş arayan kişi, “Fırsat verilirse bunu size ve ekibe sunma fırsatını çok isterim… Gerçekten umduğum şey, kendimi ifade etmek ve işimi sizin önünüzde sergilemek için tek bir fırsattır” diye yazdı.

Bay Prakash, gönderisinde Swiggy'nin şu anda UX/UI tasarım alanında boş pozisyonu olmadığını belirtti. Ancak adayı konsepti e-postayla göndermeye teşvik etti. LinkedIn'deki ayrı bir gönderide Bay Prakash şunları söyledi: “Şu anda Swiggy'de sizin için uygun bir rolümüz olmasa da, inisiyatifinizi kesinlikle takdir ettim.” yarattık. Lütfen bana bir e-posta gönderebilir misiniz? Eminim e-posta adresimi bulabilirsin; fiziksel adresimi bulmayı başardın!” diye ekledi.

Katılmak isteyen bir tasarımcıdan fiziksel bir mektup aldım @Swiggy bir konseptle. Dijital çağda bu eski moda yaklaşım öne çıktı
Gönderene: Şu anda bir rolümüz olmayabilir, ancak lütfen bana e-posta gönderin – fikrinizi görmeyi çok isterim!
😄

Herhangi bir tasarım açığını bilen varsa lütfen bizimle paylaşsın! pic.twitter.com/WSGDaX0fsP

— Saptarshi Prakash (@saptarshipr) 30 Ekim 2024
Bay Prakash bu gönderiyi birkaç gün önce paylaştı. O zamandan beri 40.000'den fazla görüntüleme topladı

Gönderiye tepki veren bir X kullanıcısı şunları yazdı: “Bu çağda herkesin kağıt ve fiziksel ortam kullanması canlandırıcı. Yer imlerinize ekleyin!”

“Bu tasarımcı aslında kalıpların dışında olan alternatif yolları hayal edebiliyor. Eğer Swiggy sözleşmeli projeler üstlenirse ve onu herhangi bir projeye dahil edebilirse, bu gerçekten harika bir hikaye olur” diye tavsiyede bulundu bir başkası.

Ayrıca okuyun | 'Hiçbir zaman erkek arkadaş yok': Dubaili kadın milyoner kocasının 'katı kurallarını' paylaşıyor

“Vay canına, bu ne büyük bir özveri! Umarım bu kişi mektubu yazmak için dolma kalem kullanmış ve mektubu balmumuyla mühürlemiştir. Şaka bir yana, birisinin iş ararken yaratıcı bir yaklaşım benimsediğini görmek çok güzel. Gelen kutusunun dışında düşündüğü için bu kişiye teşekkür ederiz. Ve Swiggy ekibine, açık fikirliliğiniz ve bu kişiye bir şans verme isteğiniz için teşekkür ederiz, belki de o, tasarım bulmacanızdaki eksik parçadır!” yorumunu yaptı bir LinkedIn kullanıcısı.

Bir diğeri, “Yaklaşımında başarılı olan bu kişiye daha fazla güç verin; umarım kendi seçimini yapma şansına sahip olur” dedi.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın