Instagram yıldızı Golden Retriever yılda 8 crore rupi kazanıyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Tucker, sahibi Courtney Budzyn ile birlikte


Etkileyenlerin mali durumu, sosyal medya kullanıcıları arasında en çok tartışılan konulardan biridir ve tipik olarak geleneksel profesyonelleri şaşırtmaktadır. Kazançlı ücret nedeniyle, giderek daha fazla genç “etkileyici” mesleğini seçiyor.

Bu bilgi göz önüne alındığında, bir Golden Retriever köpeği olan Tucker’ın yılda 1 milyon ABD Dolarından (yaklaşık 8 milyon Rs ve 28 lakh) fazla kazandığını öğrenmek büyük bir şok olurdu.

Portre şirketi Printed Pet Memories tarafından yapılan bir araştırmaya göre, Tucker Budzyn dünyanın 1 numaralı sosyal medya etkileyicisidir.

O bir multi-milyoner ve iki yaşından beri sponsorlu reklamlardan yılda yedi rakam kazanıyor.


Tucker’ın sahibi Courtney Budzyn, “YouTube’da ücretli bir gönderi, 30 dakikalık bir Haberdan önce gösterilen reklam için 40.000 ila 60.000 ABD doları arasında bir maliyete sahip olabilir” dedi. New York Postası.

“Instagram’da üç ila sekiz hikaye için yaklaşık 20.000 dolar kazanıyoruz.”

Yeni satış noktasının bildirdiğine göre, eskiden evleri temizleyen 31 yaşındaki Budzyn ve inşaat mühendisi olan kocası Mike, Tucker ve yavru oğlu Todd’a tam zamanlı bakmak için işlerinden ayrıldı.

Tucker’ı Haziran 2018’de sekiz haftalıkken doğurduğunda bir Instagram sayfası yaptı. Sonraki ay, ilk Habersu viral oldu.

Michigan’dan Budzyn, “Ona bir buz küpü verdik ve onunla ortalığı karıştırdı” dedi.

“Köpeğimle benim kadar ilgilenen bu kadar çok insan olmasına şaşırdım. 6 aylıkken 60.000 takipçisi vardı. Bu harikaydı.”

New York Postası Tucker’ın şu anda sosyal medyada yaklaşık 25 milyon, TikTok’ta 11,1 milyon, YouTube’da 5,1 milyon ve Facebook’ta 4,3 milyon takipçisi olduğunu bildirdi. Instagram’da 3,4 milyon ve Twitter’da 62.400.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın
 
Üst