Elon Musk’ın Tesla etkinliğindeki komik dans hareketleri interneti güldürdü

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Video 576.000’den fazla görüntülendi ve 3.500’den fazla beğeni aldı.


Tesla, SpaceX ve Twitter’ın milyarder kurucusu ve CEO’su Elon Musk, eksantrik davranışlarıyla biliniyor. Şimdi, Tesla’nın Şangay fabrikasında 2020’deki bir etkinlik sırasında tuhaf dans hareketlerini gösteren eski bir Haber, internette bir kahkaha dalgasına yol açtı.

Klip Pazartesi günü “Tesla Owners Silicone Valley” kullanıcısı tarafından Twitter’da paylaşıldı. Bay Musk’ın garip bir dansa girdiğini ve hatta fabrikanın karikatürü olan bir NSFW (İş İçin Güvenli Değil) tişörtünü ortaya çıkarmak için ceketini çıkardığını gösteriyordu. Gönderinin başlığında “@elonmusk nasıl yavaşlanacağını biliyor” yazıyordu.

Aşağıdaki Haberyu izleyin:

.@elonmusk nasıl ineceğini bilir pic.twitter.com/yIwcByxAuL

— Tesla’nın sahibi Silikon Vadisi (@teslaownersSV) 6 Mart 2023
Buna göre CNNElon Musk, şirketinin Çin’in Şangay kentindeki Tesla Gigafactory fabrikasında garip bir dansa girdi. Etkinlik, Tesla’nın 2020’deki ilk Çin yapımı elektrikli araç teslimatlarını kutlamak için düzenlendi.

Klipte Bay Musk, çalışanlar ve Tesla sahipleri için düzenlenen etkinlikte sahnede görüntülendi. Ceketini çıkarırken ve kimse bakmıyormuş gibi etrafta zıplarken görüldü.

Twitter kullanıcıları kısa sürede viral olan Haberya tepki gösterdi. Bir kullanıcı, “O aptal ve süper yaramaz, bence oldukça harika,” diye yazdı. “Muhtemelen dans derslerini karşılayabilir. Onun için iyi bir yatırım olur” dedi bir başkası şaka yollu.

Ayrıca okuyun | Bill Gates, Hindistan Gezisinden Fotoğrafları Paylaşarak ‘Ziyaret Etmeyi Seviyorum Çünkü…’

Üçüncü bir kullanıcı, “Paranın satın alamayacağı tek şey ritimdir, sende var ya da yok” yorumunu yaparken, dördüncüsü, “Ne zaman BİLE ona ne kadar ilgi duyduğuma dair sağlıksız bir saplantım var. baba dans eder. ”

Video, paylaşıldığı günden bu yana 576.000’den fazla görüntülenme ve 3.500’den fazla beğeni topladı.

Bu arada 2020 yılında Bay Musk’ın kendisi de şaka yaptı Twitter’daki dans Habersu aracılığıyla. “Tesla Giga Shanghai NSFW’de !!” klibi paylaşırken yazdı.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın

Günün Öne Çıkan Videosu



Hindular ve Müslümanlar Holi’yi Uttar Pradesh Dargah’ta birlikte kutluyor
 
Üst