Doktor hastasına sağlıklı yemek ısmarlar ama kendisi şaşırır. İşte nasıl

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Twitter gönderisi 315.000’den fazla görüntüleme ve 1.800’den fazla beğeni topladı.


Dünya kesinlikle biraz daha nezaket kullanabilirdi. Endişelerinize kapılmak ve başka birinin biraz yardıma ihtiyacı olduğunu fark etmek çok kolay. Neyse ki çevremizde tatlı ve nazik hareketleriyle dünyayı biraz daha iyi hale getiren iyi Samiriyeliler var. Şimdi, hastasına sürpriz yapmak isteyen bir doktorla ilgili böyle bir Twitter paylaşımı sosyal medyada ilgi görüyor.

Aaraynsh kullanıcısı tarafından paylaşılan gönderi, mikroblog sitesi aracılığıyla bir doktorla nasıl iletişime geçtiğini anlatıyor. Kendisini iyi hissetmediği için kendisine başvurduğunu belirtti. Doktor, Bay Aaryansh’a bazı ilaçlar reçete etti. Doktor, hoş bir dokunuş olarak, iyileşmesine yardımcı olmak için bazı meyve ve sağlıklı takviyeler de sipariş etti.

Ancak Bay Aarayansh, ne yazık ki doktorun teslimat adresini değiştirmeyi unuttuğunu ve malların yalnızca evine ulaştığını söyledi.

“Twitter’dan doktor olan bu kız. Rahatsız olduğum için kendisine danıştım. Bana ilaç yazdı ve sürpriz bir şekilde meyve ve sağlık ürünleri sipariş etti. Ancak, adresi değiştirmeyi unuttu ve hepsini kendi adresine teslim ettirdi ve şimdi teslimatçıya ‘Neden buraya geldin?’ diye soruyor” diye yazdı Bay Aarayansh.

Aşağıya bir göz atın:

Yani Twitter’dan doktor olan bu kız. Rahatsız olduğum için onlara danıştım. Bana ilaç yazdı ve sürpriz bir şekilde meyve ve sağlık ürünleri sipariş etti.

Ancak adresi değiştirmeyi unutmuş ve her şey kendi adresine teslim edilmişti ve şimdi soruyor… pic.twitter.com/LOTDnfWZia

— Aaraynsh (@aaraynsh) 20 Mayıs 2023
Bay Aarayansh gönderiyi Cumartesi gecesi paylaştı ve o zamandan beri 315.000’den fazla görüntülenme ve 1.800’den fazla beğeni topladı. Yorumlar bölümünde, kullanıcılar doktorun sevimli hareketini övdü ve düşünceli olduğu için onu övdü.

Ayrıca okuyun | Megan Fox, vücut dismorfisi yaşadığını açıkladı. Bozukluk hakkında daha fazla bilgi edinin

Bir kullanıcı “Baahahaha kendini şaşırttı” diye yazdı. “Vay. Ne tatlı bir şey. Bunu kim yapıyor?” diye yorum yaptı bir başkası.

Üçüncü bir kullanıcı, “Awwww, bu benim günümü güzelleştirdi.” Dördüncü, “Ne kadar masum… ama niyetini sevdim,” dedi.

Birkaç kullanıcı ayrıca yorumlar bölümünü kalp ve ROFL emojileriyle doldurdu.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın
 
Üst