Chanel’in kullanılmış alışveriş sepetinin fiyatı 86 lakh Rs, İnternet Şok – ReadSector

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Ürün, 104.663 $ (86.1 lakh) karşılığında satılıyor.


Lüks moda markaları sıra dışı düşünceleriyle bilinir. Ancak abartılı ürünler de fahiş fiyatlarla karşımıza çıkıyor. Bunun çok sayıda örneği var – Dolce & Gabba’nın 32.000 Rs’ye ‘Haki Kayak Maskesi Şapkası’ veya Hugo Boss tarafından 9.000 Rs’ye tanıtılan parmak arası terlikler internette viral olan bazı ürünlerdir. Bir alışveriş sepetine benzeyen kullanılmış bir XXL Chanel çantası da var. Ürün, listelendiği Farfetch’e göre 104.663 $ (86.1 lakh) karşılığında satılacak.

Chanel 2014 XXL Alışveriş Sepeti Çantası’nın maliyetine ithalat vergileri de dahildir. Lüks markanın Sonbahar/Kış 2014 koleksiyonunun bir parçasıdır. “AW14 için Chanel, markanın en unutulmaz podyumlarından birini sergilemek için özel bir süpermarket yarattı. Bu koleksiyonun bir parçası, Maison’un imzası olan deri ve zincir bağlantı kayışlarıyla sarılmış bu sepet çantadır.”

Sepetin yüzde 35’i deriden oluşuyor ve kalan yüzde 65’i gümüş kaplama. İki metal üst kulp, Chanel logolu pandantif, deri ve zincir bağlantı detayları ve gümüş kaplama aksesuarlar siyah sepetin öne çıkan özellikleri.

9ickrbi8


Şirkete göre bu, çevreye duyarlı ürünlerinden biri çünkü çantayı satın aldığınızda çevre konusunda akıllıca seçimler yaptığınızdan emin olabilirsiniz.

Twitter kullanıcıları, ürünün fiyatını görünce şaşkına döndü.

Bir kullanıcı, “Bu kesinlikle bir hata. 200.000 olması gerekiyordu” dedi.

İkinci bir kişi, “Pekala, bu çok zor, lol,” dedi.

“Toplu alımda indirim var mı?” bir internet kullanıcısıyla anket yaptı.

Bir başkası da “Ben 2 tane alıyorum. Her kola bir tane alıyorum. Yoksa 4 daha mı iyi olur?”

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın
 
Üst