Bu sürüngen, gelin ve damat için düğün öncesi çekimlerin en önemli noktasıydı.

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Viral fotoğraf çekimi 5,5 milyondan fazla görüntülendi.

Gelecekteki tüm evli çiftler, mutlu günlerinin ömür boyu sürecek hatıralarını yaratmak için sıra dışı bir şeyler yapmaya çalışır. Bazıları viral hitlerle dans etmeye çalışırken, diğerleri düğün fotoğrafları için yurtdışındaki egzotik yerleri seçer. Ancak bir gelin ve damat, nasıl gittiğiyle değil, başka bir şeyle hatırlanan bir düğün öncesi fotoğraf çekimine ev sahipliği yaptı. Çekimde bir sürüngen vardı ve internet buna doyamıyordu.

Netizen Vivekk, düğün öncesi fotoğraf çekiminden görüntüleri Twitter’da paylaştı. Kullanıcının ve partnerinin aşk hikayesi, Twitter dizisindeki 30 fotoğrafta sunulmaktadır. İlk fotoğraf bir evin arka bahçesinde yürüyen kadını gösteriyor. Yürürken bir yılan görür ve yardım için bir yılan kurtarıcısını çağırır. İki adam ona yardım etmek için bir motosiklete gelir. Bunlardan biri yılanı kurtarır. Kadın, adamın yılanı yakalama yeteneğinden etkilenir ve ardından numara alışverişinde bulunurlar. İkili konuşmaya başlar ve sonunda aşık olur.

Düğün öncesi fotoğraf çekimi
❤

Tek konu:
🧵
pic.twitter.com/8vXpgTRMNK

– vivekk (@oyevivekk) 27 Mayıs 2023
Konu, 27 Mayıs’ta yayınlandığından beri beş binin üzerinde görüntülenme ve iki binin üzerinde beğeninin yanı sıra kullanıcılardan çok sayıda tepki topladı. “Düğün öncesi fotoğraf çekimi”, gönderinin başlığını kırmızı bir kalp emojisiyle birlikte okur.

“Daha önce hiç görülmedi!” dedi bir kullanıcı gülen emojilerle birlikte.

“Bu da ne böyle?” dedi bir başkası.

Üçüncü bir kullanıcı, “Aman Tanrım… Ne yaratıcılık. VAY”

“Müstakbel çiftler: Bununla nasıl rekabet etmeyi düşünüyorsun?” Bir altın standardının belirlendiğini bildiğiniz halde normal bir şeye nasıl razı olacaksınız?” dedi bir kullanıcı.

Bir kişi “KK’den Ajab si’yi dinlerken tüm konuyu izliyordum” dedi.

Nagin Returns bir kullanıcı ekledi.

Başka bir kişi, “Bu ‘Happy Ever After’ için en iyi film.” dedi.

Bir kullanıcı, “Dün, düğün öncesi fotoğraf çekimlerini yasaklayan bir topluluk hakkında bir şeyler okudum… şimdi nedenini anlıyorum,” dedi.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın