Bu eşsiz Bengaluru arabasının Habersu interneti büyülüyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Videoda, sürücü yerel halka arabasıyla rehberlik ediyor


Otomatik çekçekler, Hindistan şehirlerinde her yerde bulunur ve ucuz kısa mesafeli geziler için çok popülerdir. Daha fazla yolcu çekmek için sürücüler genellikle üç tekerlekli bisikletlerini parlak renkler, komik sloganlar veya ilginç posterlerle süslüyor. Şimdi, Bengaluru sokaklarında dolaşan türünün tek örneği bir otomatik çekçek gösteren benzer bir Haber ortaya çıktı.

Araca şık bir yükseltme sağlamak için, trike hem sürücü hem de yolcu tarafında çok renkli LED ışıklar, kapılar ve cam pencereler ile donatılmıştır. Yolcuların rahatı için sürücü ayrıca tepsi masalarının yanı sıra yastıklar, deri koltuklar ve bir vantilatör sağladı. Ayrıca arabanın arkasında son Kannada aktörleri Puneeth Rajkumar ve Shankar Nag’ın posterlerinin bulunduğu renkli bir çerçeve var.

Ajith Sahani adlı bir Twitter kullanıcısı Haberyu paylaşarak “Merhaba #Bengaluru ne güzel ve harika bir araba” yazdı. “Buraya kadar seyahat eden oldu mu?”

Videoyu buradan izleyin:

Merhaba #Bengaluru Ne güzel ve harika bir araba. Bu kadar uzağa seyahat eden oldu mu? pic.twitter.com/ISLEmup6we

— Ajith Sahani (@ajithkumar1995a) 1 Haziran 2023
Videoda sürücü, etkilenen bazı yerlileri arabasına götürüyor ve tüm benzersiz özelliklerini tanıtıyor.

Video o zamandan beri sosyal medyada viral oldu ve araba sürücüsünün benzersiz fikri internette vatandaşlardan geniş çapta övgü topladı.

Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Vay canına!” “Sri Lanka’da bunun gibi arabaları gördüm ve bayıldım.” Bir başkası yorum yaptı: “Akıllı Şehir Bengaluru’da yüksek teknolojili araba.” “Yaptıkları işten gurur!” Bir üçüncü kullanıcı ekledi: ” Güzel araba, güzel iç.”

Ancak, etkilenmeyen dördüncü bir kullanıcı şöyle dedi: “Çağrıldığında genellikle durmazlar ve makul bir ücreti kabul etmezler.” Sayaç yok. Rezervasyon uygulamaları aracılığıyla yolculukları kabul etmeyin. Nasıl gideceğiz efendim?”

Birkaç gün önce benzer bir Haber viral oldu, arkada hava soğutucusu olan bir otomatik çekçek gösteriliyordu.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın
 
Üst