Bisikletçi kendisine doğru gelen bir inek sürüsü görür; işte bundan sonra yaptığı şey

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Video yaklaşık 13 milyon görüntüleme aldı

Bisikletçi Andrew O’Connor, kuzey İngiltere’deki dağlarda bisiklet sürerken bir şeyler atıştırmak için durdu ve bir inek sürüsünün kendisine doğru geldiğini gördü. Çaresiz bir çiftçi, yabani sığırların yolda koşmasını engellemek için ona seslendi.

Daha sonra ne yaptığını merak mı ediyorsunuz? Bay O’Connor ineklerin önünde durdu ve ellerini kaldırırken “Dur” diye bağırdı. Şaşırtıcı bir şekilde inekler durdu ve çiftçi, inekler daha fazla ilerlemeden onlara ulaşmayı başardı.

Bay O’Connor, olayın Habersunu Instagram’da paylaşarak şunları yazdı: “Bisiklet sürerken başıma gelen en tuhaf şey. Kaçak ineklerle ilgiliydi.”

Videoyu buradan izleyin:

Video, Instagram’da yaklaşık 13 milyon görüntülemenin yanı sıra 1,5 milyon beğeni ve çok sayıda yorum topladı.

Bir kullanıcı şaka yaptı: “Kibar inekler sanki tamam.”

Başka bir kullanıcı şunları yazdı: “Çiftçinin ‘Durdurun onları!’ demesi kulağa ne kadar normal geliyor?”

“Ne yapacağınızı sormanız ve talimatları hemen uygulamanız hoşuma gitti. Sen yardımsever bir adamsın” yorumunu yaptı üçüncü kullanıcı.

Dördüncü kullanıcı şunları yazdı: “Bu hikayeyi durmadan anlatırdım. “Koca bir inek sürüsünü çıplak ellerimle durdurdum.”

“İskoçya’da aynı şeyin benim başıma geldiğini söyledim ama bu bir koyun sürüsüydü. Emirlerime kulak asmadılar ve gülüyormuş gibi sesler çıkararak yanımdan koşarak geçtiler. Kendimi çok aşağılanmış hissettim” diye paylaştı beşinci kullanıcı.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın