Bengalurulu kadın 6 rupiye sunulan Uber yolculuğunun fotoğrafını paylaştı, interneti sersemletti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Mahima Chandak, son derece ucuz planın bir ekran görüntüsünü yayınladı.

Bengaluru, normal iş günlerinde korkunç trafik sıkışıklığıyla tanınır. İster trafiğin yoğun olduğu saatlerde sabah işe gidiş, ister akşam acele eve gidiş olsun, günlük işe gidip gelme, Hindistan’ın Silikon Vadisi’nin kalbinde yaşayanlar için genellikle bir meydan okuma haline gelebilir.

Bu korkunç trafik koşulları, şehir içinde daha yüksek ücretler alan taksi hizmetlerine katkıda bulunuyor.

Ancak, sürpriz bir tweet’te bir kadın, yalnızca 6 rupiye bir Uber yolculuğu sağlayabildiğini açıkladı. Bu vahiy, özellikle Bengaluru’da ikamet eden sosyal medya kullanıcılarını hayrete düşürdü.

Bu bir hata olmalı pic.twitter.com/X2gyUCLLNU

— Mahima Chandak (@mahima_chandak) 16 Ağustos 2023
Bir X kullanıcısı (eski adıyla Twitter), 46.24 rupi olan orijinal rakamın çok altında, 6 rupi gibi alışılmadık derecede düşük bir ücreti gösteren bir ekran görüntüsü yayınladı. Bu ücret indirimi, bir promosyon kodunun uygulanmasına bağlandı. Yine de, Bengaluru sakinleri için bu kadar düşük bir fiyat nadirdir.

Beklendiği gibi, sosyal medya topluluğu, oldukça ucuz olan ücret karşısında şaşkına döndü. Ücret, özellikle şehirdeki yoğun saatlerde fahiş fiyat artışlarına ilk elden tanık olan Bengaluru sakinleri için inanılmaz bir keşifti.

Gönderi, çok kısa sürede neredeyse 50.000 görüntüleme alarak hızla oldukça popüler oldu. Bazı kullanıcılar, sosyal medyada kendi deneyimlerini paylaşmak için yorumlar bölümünden yararlandı.

“Tuhaf şey. Dün bu hatayı fark ettim ve fiyat sıfırdı. %35 indirim. Söylemeye gerek yok, hiçbir sürücü yolculuğumu kabul etmedi,” yorumunu yaptı bir kullanıcı.

“Üst limit yok, ancak geçmişte Ola veya Uber taksi rezervasyonu yaptırdım ve ücretsiz olarak aldım. Fiyat 60 rupiydi ve uygulamanın benim başvurduğumla aynı miktarda bir kuponu vardı ve eve kısa bir yolculuk için ücretsiz olarak sahip oldum, ”diye yazdı başka bir kullanıcı.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın