Bengaluru profesörünün destansı Michael Jackson dans hareketleri interneti etkiliyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bir üniversite sınıfı, bir grup öğrenci ve beklenmedik bir doz Michael Jackson seviyesi. Bu, internetin vızıldadığı en son viral Haber. Şaşırtıcı ama eğlenceli bir anda, bir profesör düzenli bir dersi tam bir dans performansına dönüştürdü ve zahmetsizce MJS efsanevi hareketlerini aldı.

Instagram kullanıcısı @ajdiaries, şimdi viral klibi Bengaluru'daki New Horizon Mühendislik Koleji'nden Profesör Ravi ile efsanevi parça “Thriller” ile paylaştı. Enerji, hassasiyet ve saf coşku sosyal medya kullanıcılarını sersemletti.

Video ile birlikte başlık şuydu: “Enerji, yağma, tutku dansçısı, mesleğe göre bir öğretmen.”

Video, hiçbir öğrencinin beklenmediği ve tipik bir dersin beklemediği bir anı kaydediyor, profesör odak noktasıydı ve Pop Kralı'nı kanalize ediyor. Pürüzsüz ayak işi, keskin dönüşler ve heyecan verici hareketlerle, MJ'nin tipik dans tarzını mükemmel bir şekilde yarattı.

Buradaki Haberya bir göz atın:

Videoyu daha da özel kılan şey, unutulmaz bir performansa sahipken, izleyicilerin görülecek, alkışlama, alkış ve öğretim görevlisi olan tepki öğrencileri.

Yayıntan bu yana, rol 2,7 milyon görüntüleme ve 192.000 beğeni topladı, böylece kullanıcılar yorum alanını övgü ile doldurdu:

Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Neyse ki, 2007'de 11'e kadar profesör olarak profesör olarak aldık … değişmedi … Ravi Efendim.”

Başka bir kullanıcı şöyle yazdı: “Bu o kadar sağlıklı ki onun için temel bir anı. Fr, onu neşelendiren insanlar büyüleyici.”

Üçüncü kullanıcı, “Silindir çağrısının tam bir katılım sağlayacağından eminim.”

Dördüncü kullanıcı şöyle yazdı: “Tamam, bugün internette en havalı şey!”

Beşinci kullanıcı, “Ravi Efendim, sadece en iyi dansçı değil, aynı zamanda NHCE'deki en iyi öğretmen” diye yazdı.