Arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşacağınız Dilekler, Alıntılar, Mesajlar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Mutlu Cumhuriyet Bayramı 2025: Hindistan bugün 76. Cumhuriyet Bayramını kutluyor. Hindistan Anayasasının yürürlüğe girdiği tarihtir ve tüm Hintliler için gurur verici bir gündür. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kutlamalar Yeni Delhi'de büyük bir geçit töreniyle başlıyor. Bu yıl geçit töreni, anayasanın 75. yılını ve Jan Bhagidari temasını anmaya özel olarak odaklanarak, Hindistan'ın kültürel çeşitliliğinin ve askeri gücünün önemli bir vitrini olmayı vaat ediyor. 'Swarnim Bharat: Virasat Aur Vikas' (Altın Hindistan: Miras ve İlerleme) teması etrafında şekillenen geçit törenine çeşitli eyaletlerden, birlik bölgelerinden ve merkezi hükümet bakanlıklarından ve departmanlarından 31 tablo katılacak.

Yürüyüş saat 10.30'da başlayacak. Eskiden Rajpath olarak bilinen Kartavya yolu üzerinde gerçekleşir. Vijay Chowk'tan başlayıp Kızıl Kale'de sona erecek. Tören, Hindistan semalarını sergileyen 47 uçağın uçuşuyla sona erdi.

Şimdi, bu neşeli olayı kutlarken, işte arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşabileceğiniz bazı Cumhuriyet dilekleri, görselleri, alıntıları ve selamları.

Cumhuriyet Bayramı 2025: Dilekler

Hindistan'ın birlik feneri olmaya devam etmesini, çeşitliliğini gururla kutlamasını ve halkı arasında uyumlu bir arada yaşamayı teşvik etmesini diliyorum.

Çevresel sürdürülebilirliğin öncelikli olduğu, ülkenin doğal kaynaklarının korunması ve muhafaza edilmesi için çaba gösterilen, daha yeşil bir Hindistan istiyorum.

Teknolojik gelişmeler Hindistan'ı küresel sahnede öncü bir role itebilir, yenilikçiliği, ekonomik büyümeyi ve toplumsal ilerlemeyi teşvik edebilir.

Hindistan'ın çatışma ve belirsizlikle dolu bir dünyada diplomatik ilişkileri geliştirerek ve uyumu teşvik ederek barış yapıcı olmaya devam etmesini diliyorum.

Vatanseverlik ruhu kalbinizi aydınlatsın ve gününüzü pozitiflikle doldursun. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun!

Cumhuriyet Bayramı 2025: Haberler

Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun! Hindistan'ı gerçekten özel kılan birlik ve çeşitlilik ruhunu kutlayalım.

Size mutlu bir Cumhuriyet Bayramı diliyorum! Milletimizin gücünü ve gururunu simgeleyen Üç Renkli her zaman yükseklerde uçsun.

75. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! Bugün milletimizi eşsiz kılan değerlerin kıymetini bilelim, gururla birlikte duralım.

Bu Cumhuriyet Bayramı'nda sevgili Hindistan'ımızın ilerlemesine ve refahına katkıda bulunacağımıza söz verelim. Jai Hind!

Cumhuriyet Bayramı'nda sıcak dilekler! Adalet, özgürlük, eşitlik ve kardeşlik ilkeleri milletimizi daha iyi bir geleceğe taşısın.

Cumhuriyet Bayramı 2025: Ünlü Alıntılar

“Çiftlik evlerinden ve sabandan, kulübelerden, ayakkabı tamircilerinden ve süpürücülerden yeni bir Hindistan doğsun” – Swami Vivekananda

“Swaraj benim doğuştan hakkımdır ve ona sahip olacağım” – Bal Gangadhar Tilak

“Hata yapma özgürlüğünü içermiyorsa özgürlük buna değmez.” – Mahatma Gandhi

“Demokrasi yalnızca bir yönetim biçimi değildir. Öncelikle onunla ilişkilendirilen bir yaşam biçimidir, birlikte iletilen ortak deneyimdir. Esasen, diğer insanlara karşı saygı ve hürmet tutumudur” – Br Ambedkar