Babalar Günü Kutlu Olsun 2024: Bu yıl Babalar Günü 16 Haziran'da kutlanacak.
Babalar Günü, babalara adanmış bir bayramdır ve babalığı, babalık bağlarını ve babaların toplumdaki etkisini kutlar. Pek çok ülkede Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanır ve kartlar, hediyeler ve birlikte geçirilen zamanla sevgi ve şükran duygusunun ifade edilmesi için bir fırsattır. Bu yıl Babalar Günü 16 Haziran'da kutlanacak. Babalar Günü, her zaman yanımızda olup bizi destekleyen ve hayatta başarılı olmamıza yardımcı olan adama teşekkür etmemiz için bir fırsattır.
İşte bu özel günde babanıza gönderebileceğiniz bazı dilek ve mesajlar.
Babalar Günü 2024: dilekler, mesajlar, durum güncellemeleri
Babalar Günü, babalara adanmış bir bayramdır ve babalığı, babalık bağlarını ve babaların toplumdaki etkisini kutlar. Pek çok ülkede Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanır ve kartlar, hediyeler ve birlikte geçirilen zamanla sevgi ve şükran duygusunun ifade edilmesi için bir fırsattır. Bu yıl Babalar Günü 16 Haziran'da kutlanacak. Babalar Günü, her zaman yanımızda olup bizi destekleyen ve hayatta başarılı olmamıza yardımcı olan adama teşekkür etmemiz için bir fırsattır.
İşte bu özel günde babanıza gönderebileceğiniz bazı dilek ve mesajlar.
Babalar Günü 2024: dilekler, mesajlar, durum güncellemeleri
- Baba, bir sorum olduğunda ya da tavsiyeye ihtiyacım olduğunda başvuracağım ilk kişi sensin. Her zaman cevap verdiğiniz için teşekkürler.
- Baba, senin sevgin ve rehberliğin beni bugünkü ben yaptı. İnanılmaz bir baba olduğun için teşekkür ederim. Mutlu Babalar Günü!
- Bu Babalar Günü'nde sorunsuz, harika günler diliyorum. Her şey için teşekkür ederim baba ve lütfen sonsuza kadar benimle kal.
- İnişlerimde ve çıkışlarımda yanımdaydın ama her zaman yükselebileceğimi hissettirdin! Kızınızın Babalar Günü kutlu olsun.
- Kendini dünyanın en havalı babası ilan eden babalar günün kutlu olsun! (Endişelenmeyin, çoğunlukla sizinle aynı fikirdeyiz.) Bu özel günde çok sevgiler.
- Baba, sen en iyisisin. Sen diğerlerinden daha iyisin, sana sahip olduğum için çok mutluyum. Baştan sona en iyi baba.
- Her zaman en büyük destekçim olan adamın Babalar Günü kutlu olsun. Seni seviyorum baba!
- Ailemizin kayası olduğunuz ve bizi her zaman ilk sıraya koyduğunuz için teşekkür ederiz. Babalar Günün kutlu olsun baba! Açıkça en iyisisin.
- Bu Babalar Günü, benim için ne kadar önemli olduğunu bilmeni istiyorum. Sen sadece babam değil, aynı zamanda süper kahramanımsın. Seni çok seviyorum!
- “Bir baba sana seni sevdiğini söylemez. O sana gösterecek.” —Taş Yürekli Dimitri
- “Çocuklukta babanın korunmasından daha güçlü bir ihtiyaç hayal edemiyorum.” – Sigmund Freud
- “Her aptalın çocuğu olabilir. Bu seni baba yapmaz. Yalnızca çocuk yetiştirme cesareti sizi baba yapar. – Barack Obama.
- “Babalar, sevgi yoluyla kahraman, maceracı, hikaye anlatıcısı ve şarkıcı olan sıradan insanlardır.” – Pam Brown.
- “Bir baba yüz öğretmene bedeldir.” -George Herbert
- “Bir babanın gülümsemesinin bir çocuğun bütün gününü aydınlattığı bilinir.” – Susan Gale
- “İyi bir baba, toplumumuzda en az dile getirilen, en az övülen ve en çok göz ardı edilen değerlerden biri olmasına rağmen en değerli varlıklarımızdan biridir.” – Billy Graham
- “Baba ne bizi tutacak bir çapa ne de oraya götürecek bir yelkendir; sevgisi bize yolu gösteren yol gösterici bir ışıktır.” – Bilinmeyen