Adam masa tenisi topları ve tıraş kremi ile sıra dışı dünya rekoru kırdı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bay Lynagh, bu kayıt için masa tenisi topları ve tıraş kremi kullandı.


bu Guinness Dünya Rekorları en tuhaf dünya rekorlarından bazılarının altın madeni, ki bu rekorlardan bazıları neden ilk sırada yer aldıklarını merak etmemize neden oluyor.

Böyle sıra dışı bir başarı, bir dünya rekoru kırmak için duvardan 12 pinpon topunu sektiren ve 30 saniyede tıraş kremi kaplı kafasına yakalayan Avustralyalı Melbourne’lu Oscar Lynagh’tan geldi.

Kayıtları tutan kuruluşa göre: “Masa tenisi toplarının çoğu sekerek 30 saniyede (bireysel olarak) kafaya takılıp tıraş kremine takılınca 12 saniyedir ve 30 Kasım 2022’de Avustralya’nın Melbourne kentinde Oscar Lynagh (Avustralya) tarafından kaydedilmiştir. gol attı.”

bu GWR Bu rekor denemesinin Habersunu Twitter’da “Yeni rekor: Çoğu pinpon topları 30 saniye (tek) 12’de Oscar Lynagh tarafından zıpladı ve kafadaki tıraş kremine takıldı” başlığıyla paylaştı. Evet, bu gerçek bir rekor Yapabilirsin evde deneme.”

Yeni rekor: Masa tenisi toplarının çoğu 30 saniyede sekti (tek) ve kafasına tıraş kremine takıldı – 12, Oscar Lynagh
🏓


evet evde deneyebileceğiniz gerçek bir plak
🤣
pic.twitter.com/aJXJAu25fN

— Guinness Dünya Rekorları (@GWR) 9 Mart 2023
Oscar daha önce lastik bir tavuğun en uzağa fırlatılması ve bir tenis topunun arkadan en uzağa yakalanması da dahil olmak üzere birçok başka Guinness Dünya Rekoru unvanını elde etti.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın

Günün Öne Çıkan Videosu



Assam’dan Himanta Sarma, 2 kaplanın güzel manzaralarını paylaşıyor
 
Üst