Adam iki dev pitonu kuyruklarından çekiyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Dev pitonların bir Habersu internette viral oluyor.


Amerikalı bir YouTuber ve Reptile Zoo Prehistoric Inc.’in kurucusu ve CEO’su Jay Brewer, geçtiğimiz günlerde Instagram’da kendisini iki dev pitonla gösteren bir Haber yayınladı.

Videoda, biri beyaz diğeri siyah olan iki dev piton birbirine dolanmış olarak görülüyor.

“Retiküle edilmiş bir pitonun ne kadar büyüyebileceği inanılmaz ve bunlar benim en büyük pitonlarımdan bazıları. Büyük yılanların herkese göre olmadığını biliyorum ama onların benim için küçük yaşlardan beri olduğunu biliyordum ama pek çoğu aynı fikirde değil” diye yazdı.

Videoyu buradan izleyin:


“Geriye dönüp baktığımda, hayatta kendi yolunu seçmenin çok ödüllendirici olabileceğini söyleyeceğim ve bazen gençken kafanı muhaliflerden uzak tutman zor (inan bana, denemeye en çok dikkati bana veren gerçekten iyi arkadaşlarım bile oldu) beni kariyer değiştirmem gerektiğine ikna etmek için).”

Hayalleri hakkında konuşurken, ayrıca başlıkta şunları yazdı: “Ama tutkunuzun ve hayallerinize olan bağlılığınızın ne kadar derin olabileceğinin gerçekten farkında değilsiniz. Umarım herkes ne pahasına olursa olsun hayallerini bulur. Sadece bir kez yaşarsın şeklindeki eski atasözü gerçektir, bu yüzden onu gerçekleştir ve seninkini bulması için elinden gelen herkese yardım etmeyi unutma. Asla pes etme ve inan.”

Videoyu 3 milyondan fazla kişi izledi ve 162.000 kişi beğendi. Birkaç şok netizen, yorumlar bölümünde geri bildirim bıraktı.

Egzotik yılanlardan timsahlara, kaplumbağalara ve aradaki her şeye yüzlerce sürüngen türüne ev sahipliği yapan California, Fountain Valley’deki Sürüngen Hayvanat Bahçesi Bay Brewer tarafından kurulmuş ve sahibi de Bay Brewer’dır.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın
 
Üst