Adam dört yıldır birlikte olduğu bir eş bulur, 48 yaşında, 27 yaşında değil

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Eşit derecede tuhaf ve korkunç bir olayda, 26 yaşındaki bir adam, birlikte bulunduğu kızın dört yıl boyunca 47 yaşında olduğunu öğrendikten sonra şok oldu. Adam üzücü hikayesini yayınlamak için Reddit'e gitti, dedi ki, kadın rutin olarak Nisan 1998'de doğduğunu söyledi, ancak dizüstü bilgisayarından geçtiğinde 1977 doğumlu pasaportunu buldu.

“4 yıldır kız arkadaşımla birlikteyim ve her zaman Nisan 1998'de Pasaportunun bir resmini dizüstü bilgisayarında bulduğumu söyledi, '77'nin aslında 'olduğu.

Operasyon, şüpheli olmak için hiçbir nedeni olmadığını söyledi çünkü kadın 27 yaşındaymış gibi görünüyordu ve 50'ye dokunan biri değil, ancak yolculukta birkaç kırmızı bayrak olduğunu itiraf etti.

“Birlikte geçirdiğimiz süre boyunca deneyimsiz ilişkimden bu yana görmezden geldiğim birkaç kırmızı bayrak vardı (ilk uzun vadeli ilişkim),” dedi kadının görünüşüne takıntılı olduğunu ve tüm arkadaşlarının 27'den önemli ölçüde daha yaşlı olduğunu da sözlerine ekledi.

“Sizden pasaport/kimlik gibi belgeleri her görmenizi istediğimde, bana aptalca konuşmayı göstermeyi ve konuyu önlemeye çalışmayı reddetti.”

Arama sırasında operasyon ayrıca pozitif bir hamilelik testinin resmini buldu ve buluşmadan ve çıkmaya başlamadan sadece birkaç ay tıkladı.

Sosyal medya tepki veriyor

Görev viral hale geldiğinde yüzlerce yorumu davet etti, çoğunluk adama yalanlar üzerine inşa edilen ilişkiyi sona erdirmesini söyledi.

“Bu doğruysa (um), ayrıldı. Sürekli olarak ona yalan söyledi. Senden başka hangi şeyleri sakladığını kim bilebilir,” dedi bir kullanıcı diğeri eklenirken: “Bu dört yıllık aldatma benim için yeterli olurdu.

Üçüncüsü: “Kardeş, bu aslında korkunç. Eğer bu doğruysa, bu kadın tam anlamıyla bir psikopattır ve çok daha derin ve zararlı yalanlar yapabilir. Bunu birine yapmak … dört yıldır … sinsi.”

Diğer kullanıcılar operasyonun profilini dolaştı ve kadının görüntüsünü gördü ve ona ekledi. “Profiline baktığını söyleyen herkese. Bana 27 yaşında olduğunu söylersen satın alırdım.”

Yorumculardan birine belgelerini göstermek için verdiği mazeretler sorulduğunda, operasyon şöyle yazdı: “Zor bir geçmişi vardı, birçok kez büyükbabası tarafından yetiştirildiğini söyledi çünkü ailesi onu yetiştirmek istemedi.

“Pozitif hamilelik testi ile ilgili olarak, daha önce bahsettiğimden başka bir bilgim yok. Esasen PC'nizde pozitif bir hamilelik testi bir resim buldum ve resim ilk toplantıdan ve çıkmadan yaklaşık 2 ay önce çekildi.”