ABD'li bir kadın, erkek arkadaşının kendisine piyango bileti hakkında tavsiyede bulunmasının ardından 41 lakh rupi büyük ikramiyeyi kazandı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
24 Nisan'da ödülünü almak için Maryland Piyango genel merkezine uğradı.


Maryland'li bir kadın, erkek arkadaşının onu piyango bileti almaya ikna etmesinden sonra 50.000 $'lık (Rs 41.66977) Powerball zaferini kutluyor. Memleketi Maryland'den dolayı “Olney Kazananı” lakaplı şanslı kazanan, 20 Nisan çekilişinden önce Laurel'deki Weis Markets'tan 10 dolarlık bir Hızlı Seçim bileti satın aldı. Bilet, Pazartesi günü bulup Maryland Lottery uygulamasıyla tarayıncaya kadar çantasında unutulmuştu.

Maryland Piyango'sundan yapılan basın açıklamasına göre eve gitti ve anında biletlerini kazıdı. Bren, Maryland Lottery uygulamasından biletini birkaç kez kontrol etti ve bu onun ne düşündüğünü doğruladı: 50.000 $ değerinde büyük bir ödül.

“İnanamadığım için çığlık attım” dedi. “O kadar yüksek sesle bağırdım ki komşularımın beni duyabileceğini düşündüm. Çok mutluydum çünkü asla kazanmayı beklemiyordun. Aslında sadece eğlence için oynuyorum.”

Bren Bren parasını nasıl harcayacağından emin olmasa da başka bir kamyon satın alarak işine daha fazla yatırım yapmayı planlıyor.

Landover Hills Exxon, 6579 Annapolis Road, aynı zamanda 50.000 dolarlık kazı kazan biletinin satışındaki rolü nedeniyle de kazandı. Prince George's County benzin istasyonu piyangodan 500 dolar ikramiye alıyor.

ABD'de birinin büyük miktarda kazandığı tek durum bu değil. Geçen ay ABD'nin New Jersey eyaletinde gizemli bir kişi 1,13 milyar dolarlık Mega Millions büyük ikramiyesini kazandı. Piyango yetkilileri, çekilen altı rakamın tamamıyla eşleşen tek bir bilet olduğunu açıkladı. Bu, Mega Millions oyuncularının şimdiye kadar kazandığı beşinci en büyük ödüldü ve bu yıl ilk defa, bir bilette büyük ödülü kazanmak için gereken tüm sayılar vardı. Tahmini ikramiye aynı zamanda ABD piyango tarihindeki en büyük sekizinci ikramiyeydi.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın
 
Üst