ABD'li adam unutulan öğle yemeği sayesinde 25 rupi crore piyango ödülünü kazandı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Missouri Loto oyuncusu, tek biletle 3 milyon dolarlık büyük ikramiyeyi kazandı.

Sıradan bir çalışan işe giderken öğle yemeği kutusunu unuttuğunu fark ettiğinde, bu genellikle geri döndüğü anlamına gelir ve bu da ofise varmada gecikmeye neden olur. Ancak bir adam için, karısının unuttuğu öğle yemeğiyle ilgili yaptığı basit bir telefon görüşmesi, sonunda onu milyoner yapacak bir dizi beklenmedik olayın fitilini ateşledi.

Buna göre Missouri Piyango Yetkilileri, Bir piyango oyuncusu, öğle yemeğini evde unuttuğunu fark eden karısından bir telefon aldı. Geri dönmek istemediğinden, geri dönmeden önce öğle yemeği yiyip yiyemeyeceğini görmek için bir bakkalda durmaya karar verdi. Bunun, Scratchers'ın Milyoner Bucks oyununda 3 milyon dolarlık (Rs 25,24 crore) büyük ödülü kazanmasına yardımcı olacağını hiç düşünmemişti.

Kazanan, “Normalde 30$'lık biletleri oynamam ama daha önce başka Scratchers biletlerinden kazandığım 60$'ım olduğu için, 'Neden olmasın?' diye düşündüm” diye açıkladı.

Arnold, 3900 Vogel Yolu Schnucks'tan ayrılmadan önce bileti tararken ekranda “piyango talihlisi” yazdığını fark etti.

“Tamamen şaşırdım! Kazandığımı sanmıyordum!'' diye paylaştı. “Sonra tüm sıfırları gördüm!”

Haberi vermek için hemen karısını aradı.

“Şaka yapmayı severim.” dedi kıkırdayarak. “Bana inanmasını sağlamak biraz ikna edici oldu!”

2024 mali yılında Jefferson County'deki Missouri Lottery oyuncularına 40,6 milyon dolardan fazla para dağıtıldı. Yerel perakendeciler komisyon ve ikramiyelerden 3,9 milyon dolardan fazla kazanırken, piyangodan elde edilen 2,7 milyon dolardan fazla gelir ilçe genelindeki eğitim programlarına bağışlandı.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın