ABD’deki yeni evliler asansörde mahsur kaldıktan ve kurtarıldıktan sonra resepsiyonlarını kaçırıyorlar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
İtfaiyeci “iple kurtarmayı” seçti


Yeni evli bir çift, iki saat asansörde mahsur kaldıktan sonra kendi düğün resepsiyonlarını kaçırdı. Wbtv.com’un bildirdiğine göre, Kuzey Karolina’dan Victoria ve Panav Jha, Grand Bohemian Hotel’in 16. katındaki resepsiyon partisine giderken asansörleri zemin ve birinci kat arasında sıkıştı.

Acil servisler asansörü tamir etmeye çalıştı ancak daha sonra olay yerine itfaiye çağrıldı. Durumun her zamanki asansör acil durum çağrılarından farklı olduğunu hemen anladılar.

Panav Jha, WBTV’ye “Belki 1,5 metre gittik ve sonra durduk” dedi. “Kapı aralıktı, ben de ‘Hmm, bu normal değil’ dedim.”

Yeni evlilere ek olarak, Victoria’nın kız kardeşi de dahil olmak üzere dört misafir daha mahsur kaldı.

“Asansör aramasında yaptığınız tüm normal sorun giderme işlemlerini yaptık ve hiçbiri işe yaramadı. İtfaiyeci David Budd, “İşte o zaman, onu olduğu gibi yapacağımızı, yani iple kurtarmayı yapacağımızı anladık” dedi.

İtfaiyeci, önce asansörün üstünü açtıkları ve ardından altı kişiyi birer birer dördüncü kata çıkardıkları “iple kurtarma” yöntemini seçti.

Charlotte İtfaiyesi, bu olayı yeni evliler ve itfaiyecilerin bir fotoğrafıyla birlikte Facebook’ta paylaştı. “DÜĞÜN GECESİ KURTARMA: Öncelikle Bay ve Bayan Jha’yı evlilik yıldönümünüz için tebrik ederiz. Charlotte Fire resmi olarak davetli olmasa da biz de tam olarak düğün bozanları değildik. Bu sabah erken saatlerde ekiplerimiz bir asansörün kilitlenmesine müdahale etti” diye yazdılar.


Gönderiye yorum yapan bir kullanıcı, “Kurtarma için tebrikler! Bu, evlilik için 1 numaralı testti ve ikisinin de birlikte çok mutlu bir yaşam için pek çok dileği var.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın

Günün Öne Çıkan Videosu



UP Bütçesi: Yogi hükümeti, 1 trilyon dolarlık ekonomi olan Atmanirbhar UP’yi hedefliyor
 
Üst