1 Milyondan Fazla Takipçiye Sahip Pakistanlı Çocuk YouTuber'ı Duygusal 'Son Vlog' Paylaştı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Şiraz, ailesi ve günlük hayatıyla ilgili rastgele Haberlarıyla tanınıyor.

Son aylarda yürek ısıtan günlük vlog'larıyla sosyal medyanın ilgisini çeken Pakistanlı genç vlogger, YouTube'dan ayrıldığını duyuran bir Haberyla hayranlarının kalbini kırdı. Pakistan'ın 'en genç' vlogger'ı olarak bilinen Mohammad Shiraz, 'son vlog'unda Çarşamba günü 1,57 milyon YouTube takipçisine duygusal bir veda etti. Küçük çocuk, Pakistan'ın karla kaplı dağlarla çevrili bir şehri olan Khaplu'dan geliyor. Veda Habersunda babasının şimdilik vlog yazmak yerine derslerine konsantre olmasını istediğini ortaya koydu.

Şiraz ailesi, günlük hayatı ve mahalle haberleriyle ilgili rastgele Haberlarıyla tanınıyor. Duygusal “son” vlogunda arayı anlattı ve izleyicilerini köy turuna çıkardı. Küçük kız kardeşi Muskan ile de komik anlar paylaştı. Klipte “Ana aaj se” dedi. Mere abbu ne bola hai aap kuch din padhai karo aur Haber nahi banaao (Bundan sonra vlog yapmayacağım. Babam şimdilik ders çalışmamı ve Haber yapmamamı istedi).”

Aşağıdaki Haberyu izleyin:

“Lekin, bana vlog vlog ka bohat shaukh hai. Isliye, aaj mera aakhri vlog hai. Main kya karun (Vlog yapmayı seviyorum. Ama bu benim son vlogum. Ne yapmalıyım?)” diye devam eden Şiraz, Habersunda gözyaşlarını silerek devam etti. Videonun sonunda küçük çocuk, hayranlarına gösterdikleri sevgi için teşekkür etti ve onlardan, babasından vlog çekmesine izin vermesini istemelerini istedi.

Şiraz'ın “son vlog'u” sosyal medyada viral oldu ve YouTube'da 600.000'den fazla kez görüntülendi. Yorumlar kısmında kullanıcılar küçük çocuğa sevgi yağdırdı.

“Sevgimiz ve dualarımız size ve ailenize. Baban geleceğin için iyi bir karar verdi. Bir kullanıcı şunu yazdı: Allah sizi ve ailenizi korusun. Bir başkası “Ah, seni özleyeceğim” dedi.

“Çok çalışın, ahbap eğitimi şart, sizi insan yapacak. Üçüncü bir kullanıcı, “Mezun Main Kuch Nahi Rakkha” saçmalıklarına kulak asmayın, sadece sıkı çalışın ve yan yana vloglar yapın” yorumunu yaptı. Bir diğeri ise “Parlak geleceğiniz için en iyi dileklerimle” diye yazdı.

Ayrıca okuyun | 'Neden orada olmadığınız konusunda dürüst olun': X kullanıcısının Hindistan'ı öven NRI'lar hakkındaki gönderisi tartışmaya yol açtı

Şiraz'ın YouTube'a 2022'de katılması dikkat çekicidir. Günlük vloglarını Şirazi Köyü Vlogları kanalında paylaşıyor. Kanal biyografisinde şöyle yazıyor: “Merhaba, benim adım Şiraz. Ben Pakistan'daki en genç YouTuber ve Vlogger'ım; Köyümün sade yaşamını ve deneyimlerini paylaşıyorum. Kanalıma abone olmanızı ve beni Instagram'dan takip etmenizi rica ediyorum. Teşekkür ederim “Siz”.

80'den fazla Habernun yer aldığı Şiraz'ın sayfası, çoğunlukla küçük kız kardeşi Muşkan'ın da yanında olduğu, köyündeki maceralarla dolu. Mart ayında küçük çocuk hayatının “ilk ödülünü” bile aldı: gümüş YouTube oynatma düğmesi.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın