Zor Goenka'nın kilo verme içeceğine karşı tutumu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Milyarder sert Goenka popüler bir kilo kaybı içeceği denedi ve eğer X -Post bir şeyler yapıyorsa, istenen sonuçları vermedi. Aç karnına sıcak bal-limon suyu içmek genellikle ek kilolardan vazgeçmek ve metabolizmayı arttırmak için en iyi sabah ajanı olarak teşvik edilir. Ancak RPG grubunun başkanı trendle dalga geçti ve kilo vermek yerine kaybettiği her şeyin malzemeler olduğunu söyledi.

Goenka, “Her sabah iki ay boyunca balla limon suyu içerseniz, 2 kg kilo vereceğiniz söylendi. İki ay sonra 2 kg limon ve 3 kg bal kaybettim.” Dedi.

Bana her sabah iki ay boyunca balla limon suyu içerseniz, 2 kg ağırlığını kaybedeceğiniz söylendi.
İki ay sonra 2 kg limon ve 3 kg bal kaybettim. ????

– Harsh Goenka (@hvgoenka) 9 Şubat 2025
Tweet viral hale geldi ve insanları bölünmelerde bıraktı.

Bir kişi şöyle dedi: “Daha kolay olan tek şey mutfak stoğu! Kilo efsanelerinin kaybı yenilmedi, ama en azından ondan ferahlatıcı bir sabah içeceği var.”

Daha kolay olan tek şey onun mutfak stoğu oldu! Kilo kaybı olan efsaneler yenilmez, ancak en azından ferahlatıcı bir sabah içeceği var.

– Arvind Raghava (@arvindraghava5) 9 Şubat 2025

Bir diğeri de benzer bir deneyim paylaştı ve “Limon ve bal ile birlikte 50 kg su kaybettim.” Dedi.

Limon ve bal ile birlikte 50 kg su kaybettim. ????????????

– Agni Sharman (@agnisharman1) 10 Şubat 2025
“Bay Goenka, Lemonlar ve Bal, ağırlık sadık bir arkadaş olarak kalırken kaybolan bir plan yaptı. Bunlar yaşam ve diyet moda belirtileri!” Bir yorum okuyun.

Bay Goenka, Lemonlar ve Bal, ağırlık sadık bir arkadaş olarak kalırken kaybolan bir plan yaptı. Bunlar yaşamın ironileri ve diyet moda belirtileri!

– Rakesh Parmar (@ithhherakeshp) 9 Şubat 2025

“Ama en azından iyi bir mizah duygusu kazandılar. Bu dünyada hiçbir şey boşa gitmedi,” dedi başka bir kişi.

Ama iyi bir mizah anlayışı kazandı.
Bu dünyada hiçbir şey boşa gitmez.

– Sharad Modha (@Sharadmodha27) 10 Şubat 2025
Bir kullanıcı ayrıca kilo kaybına yardımcı olan yeşil çay mitini de karşılaştırır. Dedi ki: “Yeşil çay ile kilo vermenin tek yolu aslında bir dağa tırmanmak, taze çay yapraklarını almak, pişirmek ve sonra çay içmektir.”

Aynı şey yeşil çay için de geçerlidir. Yeşil çay ile kilo vermenin tek yolu aslında dağa tırmanmak ve birkaç çay yaprağını geri getirmek, pişirmek ve içmektir.

– Tony Bregeganza (@tonyzgr8) 10 Şubat 2025
Mumbai'de bir dermatolog olan Madhuri Aggarwal, bal, limon ve su içmenin kilo kaybını teşvik ettiği iddiasını destekleyen bilimsel bir kanıt olmadığını söyledi.

Anshul beslenme uzmanı, bu içeceğin bağırsağı sakinleştirmeye ve kilo yönetimini desteklemeye yardımcı olabileceğini, ancak kilo kaybına yol açmadığını söyledi. Bal ve limon kombinasyonunun tam olarak ve sağlıklı bir kiloyu korumaya yardımcı olabilecek arzuyu azalttığını da sözlerine ekledi.