Yüzmde Eray Erel’den büyük muvaffakiyet

celikci

New member
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Keşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Eğitim Uzmanı ve Kapalı Yüzme Havuzu Yüzme Antrenörü Eray Erel (34), geçen hafta sonu Türkiye Yüzme Federasyonu tarafınca Edirne’de düzenlenen 25 yaş ve üzeri kış şampiyonasında kurbağalama branşında Türkiye 3.’sü, özgür branşta ise Türkiye 7.’si olarak Keşan’ı muvaffakiyetle temsil etti.

Eray Erel, Keşan Gençlik Merkezi Spor Kulübü ismine katıldığı şampiyonayla ilgili basın toplantısı düzenledi. 25 yaş ve üzeri Türkiye şampiyonasında kurbağalama branşında Türkiye 3.’sü olarak kürsü başarısı gösterdiğini belirten Erel, müsabakaya öğrencilere yakın bir deneyim sunmak, tecrübelerini aktarmak emeliyle katıldığını söylemiş oldu.

“Beklentimden de düzgün bir derece geldi” diyen Erel, “Türkiye derecesi aldım. Çok keyifli oldum. Türkiye’nin yüzme alanında kıymetli kulüplerinden Galatasaray, Fenerbahçe, Göztepe üzere 30’dan fazla spor kulübünün katıldığı şampiyonada 2 Avrupa rekoru kırıldı. Burada birlikte çalıştığımız biroldukça öğrencimiz var. Burada devam eden öğrencilerimizde bundan daha sonra inşallah Keşan’a yüzme alanında birfazlaca muvaffakiyet getirir. Ben bir başlangıç yapmış oldum ve madalyayla döndüm. Kapalı yüzme havuzumuzun birinci madalyasını almış olduk. Aileme, eşime, Keşan Belediye Lideri Mustafa Helvacıoğlu’na, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vedat Çimen’e epey teşekkür ediyorum. Çok hoş hayallerimiz var. Hayallerimiz artık gerçeğe dönüşmeye başladı. Tesisimiz var. Kurslara devam eden epey başarılı öğrencilerimiz var. İnşallah Keşan’a biroldukça muvaffakiyet getireceğiz. Bu bir başlangıç oldu” diye konuştu.