Yabancı çift Hint mutfağını övüyor, İnternet buna “sürdürülebilirlik” diyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Günümüzde yabancı gıda blogcularının ve etkileyicilerin farklı yemekleri denemeleri ve tepkilerini çıkarırken kaydetmeleri için viral bir eğilim haline geldi. Bu reaksiyon Haberları, diğer ülkelerden insanların yemeğimiz hakkında ne düşündüğünü öğrendiğimizde her zaman ilginçtir. Mevcut bir Haberda, Hindistan'da yaşayan yabancı bir çift, çiğ ve yeşil malzemeler kullanan Hint mutfağının tutumlarını paylaştı. Bir Instagram Habersunda, çift Guru ve Laila, Hindistan'da hiçbir şeyin “yemek için çok çiğ” olmadığı şaşırtıcıydı.


“Eğer bir çiçek ise, eğer bir çiçek ise, Pakora yapabilirsiniz. Eğer çiğ ise, Sabji'de pişirin. Olgunlaşırsa, böyle yiyin. Şaşırtıcı,” diye yazdı makale kapasitesinde.

Aşağıdaki Haberya bir göz atın:


Klipte Guru, Hint mutfağında yemek pişirirken kullanılamayacak kadar çiğden neredeyse hiç bir şey olmadığını söyledi. Hint mutfağında yaratıcılığı vurguladı. Örneğin, yeşil mangoların salatalık olarak tadını çıkarabilirken, yeşil kriko meyvesi genellikle Sabzi olarak pişirilir.


Klipte Guru, “Bu hayran olduğum bir şey” diyor.

Parçalardan bu yana, Haber 50.000'den fazla beğeni ve 670.000'den fazla görüntüleme biriktirdi. Video, sosyal medya kullanıcılarından çeşitli tepkiler aldı.


AYRICA OKUYUN | Virat Kohli'nin Sınıfı -10 -CBSE -Marksheet Testten sonra tekrar viral hale gelir

Bir kullanıcı, “Bir Hintli olarak, çok fazla şey yediğimi fark etmedim. Bunu fark etmeden rutin olarak yaptım,” diye yazdı bir kullanıcı. “Hindistan'da hiçbir şey boşa gitmez, bir sonraki Haber dün yiyeceklerin nasıl geri dönüştürüldüğünden oluşmalı, Brathei'de, dünün demirhindi ve limonlu kızarmış pirinçte pirinç, dün Dal Tadka'da Dal vb.

Üçüncü bir kullanıcıya, “Hindistan'ın en sebzeli yemeklere sahip olduğunu ve herkesin Cheese Burger gibi işlenmediğini bulana kadar bekleyin.”

Bir kullanıcıya, “Tüm bu şeyleri şaşırtıcı bulaşıkları çevirebilirsiniz! Özellikle Rohe Mango,” diye basıldı bir kullanıcıya.

Bununla birlikte, bir kullanıcı şöyle dedi: “Evet, bu tamamen yanlış ve klişe. Güney Hindistan'da bu tür yiyecekleri burada yemiyoruz. Farklı sambar, baharatlı yemekler ve çoban -zengin yiyeceklerimiz var. Sadece sebzelere veya ilgili nesnelere bağımlı değiliz. Pirinç burada daha iyi.”


“Sürdürülebilirliği- hiçbir şey boşa gitmiyor,” diye yorumladı başka bir şey.
 
Üst