Videoda rafting rehberleri ve turistlerin Rishikesh'te kürek çekerek mücadele ettiği görülüyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Viral Haberda turistlerle tekneciler arasında fiziksel bir kavga görülüyor.

Haziran, Hindistan'da yoğun bir turizm sezonudur. Kolejlerin, eğitim kurumlarının ve yargı dairelerinin kapalı olması nedeniyle birçok insan ülke çapındaki popüler seyahat noktalarına akın ediyor. Özellikle Rishikesh manevi bir deneyim arayan ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Burada turistler tapınakları keşfedebilir, büyüleyici Ganga Aarti törenine katılabilir veya rafting gibi heyecan verici maceralar yaşayabilir.

Ancak internette dolaşan ve Rishikesh'te turistler ile rafting rehberleri arasındaki tartışmayı gösteren yeni bir Haber, bu popüler turistik destinasyonun itibarına gölge düşürdü.

Video, “Rafting için gelen turistlerle kayıkçılar çatıştı. Çok sayıda kişi yaralandı. Ganga kıyılarında meydana gelen kavgayı gösteren bu Haber, Uttarakhand'ın Rishikesh şehrinde viral oldu.”

Videoyu buradan izleyin:

Kalesh s/b Rafting için gelen turistler ile kayıkçılar arasında çatışma çıktı. Çok sayıda kişi yaralandı. Ganj kıyısındaki kavgayı gösteren bu Haber viral oldu, Rishikesh, Birleşik Krallık
pic.twitter.com/jJNxXNMaxd

— Ghar Ke Kalesh (@gharkekalesh) 8 Haziran 2024
Görüntülerde rafting turu sırasında insanların birbirlerine saldırdığı ve kürekleri silah olarak kullandığı görülüyor.

2.00.000'den fazla izlenme sayısına ulaşan Haber, birçok ilginç yorum aldı.

“Turistlere bu şekilde davranılmamalı. Bir kullanıcı “Peki ülkeniz hakkında ne söylemek istersiniz?” yorumunu yaptı.

“Bir keresinde arkadaşlarımla Rishikesh'te raftinge gitmiştim. Tekne şoförümüz çok cana yakın ve yardımseverdi ve nehre büyük saygı duyuyordu. Başka bir kullanıcı, “Burada ne olduğunu bilmiyorum ama turistlerin sorun çıkarmış olması muhtemel” diye yazdı.

“Bu olayla ilgili duyduğuma göre turistler yasak olmasına rağmen nehir kıyısında alkol içiyordu. Bu durumla yüzleştiklerinde insanlara sözlü tacizde bulunmaya başladılar, bu da dayak yemelerine neden oldu” yorumunu yaptı üçüncü bir kullanıcı.

Daha fazla güncel haber için buraya tıklayın