Üç kadın, üç ilçe, büyük bir yalan

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Hızlı ayar

Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası kontrol edilir.

Florida'dan bir adam Bigamy için üç kadınla tutuklandı.

Henry Betsey Jr., aynı anda üç ilçede kadınlarla evlendi.

Son zamanlarda boşanmış kadınları ilişkiler için bölmek için flört uygulamalarını kullandı.

Florida'dan bir adam tutuklandı çünkü aynı anda üç farklı ilçede üç kadın vardı, her birini karanlıkta tuttu. Buna göre ABC Eylem HaberleriHenry Betsey Jr., kadınlar oynadıktan sonra aynı adamla evli olduklarını öğrendikten sonra Bigamy suçlarıyla suçlanıyor.

Henry kısa süre önce Bumble, Tinder gibi flört platformlarında kadınlardan boşandı ve kendini yerleşmeye hazır büyüleyici ve özenli bir kişi olarak sundu. Henry'nin flört -app -bio, “Hayatın iniş çıkışlarını anlayan güzel bir kadın ararken, oyun değil güvenilir ve oyun değil,” diyor.

Henry kadınla ilk kez tanıştıktan sonra, Henry haftalar içinde düğümle olan ilişkisini hızla artırdı. Düğünden sonra Henry ortak bir banka hesabında ısrar etti ve gerçek renklerini ortaya çıkardı.

Tonya Betsey, 2020'de Tinder'da buluştuktan sonra Henry'nin ilk kurbanlarından biriydi. Aynı yılın Kasım ayında Duval County Adliyesinde evlendiler. Henry evli olmasına rağmen, daha sonra Brandi Betsey ile tanıştı ve 22 Şubat 2022'de Manatee County'de evlendi.

Henry'nin Michele Betsey'i Match.com aracılığıyla bağladıktan ve 23 Kasım 2022'de Hernando County'de hala Bayan Tonya ve Bayan Brandi ile evlendiğinde evlenmesinden çok sonra değildi.

AYRICA OKUYUN | ABD'li adam, nihai antivenoma'yı kanından çıkarmak için 200'den fazla yılan çubuğuna dayanıyor

'Soruşturma'

Bayan Tonya, Henry ile düğünü hakkında bir şeyin süresi dolduğunu ve ipuçlarını aramaya başladığını hissettiren ilk kişi oldu.

“İlçede yeni kurdum ve adını sergiledim. Ve sonra Michele ile evliliği ve Brandi ile evliliği buldum,” dedi Bayan Tonya.

“O [Tonya] Kendimi buldum ve bana bir mesaj gönderdi ve aslında onunla hala evli olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu, “dedi Bayan Michele, soruşturmaya başlayan yetkililerle temasa geçtiğini de sözlerine ekledi.

Soruşturmadan sonra Henry, Tonya'nın bir polis raporu sunmasının ve birkaç evliliği için kanıt sunduktan sonra geçen yıl Seminole İlçesinde tutuklandı. O zamandan beri Bayan Tonya'dan boşandı ve şimdi Bayan Michele ve Bayan Brandi ile evlilikleri için bir bağ arıyor.