Uçak ekibi yanına bir ceset koyduktan sonra çiftin rüya gezisi korkunç hale geliyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Venedik'e bir rüya gezisi, bir yolcu uçuşun ortasında öldükten sonra Avustralyalı bir çift için bir kabus oldu ve mürettebat cesedi yanlarında bir koltuğa koymaya karar verdi. Çift, Mitchell Ring ve Jennifer Colin, bir kadın tuvalete gittikten sonra tuvalette bir rapordan sonra aniden çöktüğünde Katar Airways uçuşundaydı. news.com.au

Mürettebatın çabalarına rağmen, sahada yeniden canlandırılamadı ve ölemedi. “Ne yazık ki, bayan kurtarılamadı, bu oldukça yürek parçalayıcıydı,” dedi Ring.

Mürettebat çiftin her iki tarafında serbest koltuklar keşfettikten sonra, vücuda yer açmak için hareket etmelerini istediler.

“Biraz sinirli görünüyorlardı ve sonra sadece bana baktılar ve yanımda koltukların mevcut olduğunu gördüler – karım diğer taraftaydı, dört üst sıradayız – ve sadece bana şöyle dediler: ' Taşın, lütfen?

Bir tavana sarılmış ölü kadının vücudu, daha sonra, kalan dört saate katlanmak zorunda kalan çiftin korkusuna çok fazla koltuğa yerleştirildi.

“Kocam dönüp şöyle dedi:” Hareket et “, hareket et,”, oldukça şok oldum ve dedim ki: 'Onları oraya götürecek misin? “Dedi Bayan Colin, kendinden yeterli bir sinir broşürü.

AYRICA OKUYUN | Fyre Festival 2, 9.5 milyar rupi ile hüküm giymiş bir sahtekarlıkla ilan edildi

Polis ve uyuşturucu yetkilileri uçağa binerken, çift inişten sonra beklemek zorunda kaldığından daha kötü oldu. Çift, tüm olay tarafından travmatize olduklarını söyledi. Uçuşlarında başka boş koltuklar olduğunu iddia ettiler, ancak mürettebat onları başka bir koltuğa taşımayı teklif etmedi.

Çiftin korkunç deneyimi viral hale geldikten sonra, Katar özür diledi ve olayın olayı ele aldığını ekledi.

Diyerek şöyle devam etti: “Bu olayın neden olabileceği herhangi bir rahatsızlık veya yük için özür dileriz ve yolcularla kurallarımız ve prosedürlerimizle uyum sağlayacaktır.”

Bu arada Qantas, çiftin ona ulaşacağı uçuşu rezerve ettiğini söyledi.

Bir Qantas sözcüsü, “Bayan Colin, Qantas aracılığıyla bilet rezervasyonu yaptı ve Oneworld ittifak taşıyıcısı Qatar Airways ile seyahat etti.” Dedi.

Diyerek şöyle devam etti: “Bu tür bir uçakta olaylarla uğraşma süreci, bu durumda Qatar Airways tarafından operasyonel havayolu tarafından yönetiliyor.”