İnternet kesinlikle Swiggy’nin tatlı hareketini sevdi
Yemek dağıtım uygulaması Zomato 15 yaşına bastı. Bu günü kutlamak için Zomato, günü kutlamak için Twitter’a gitti ve birinde “Doğum Günün Kutlu Olsun” “Zomaito” ve diğerinde “Zomaato” yazan iki pastanın fotoğrafını paylaştı. BT. Ancak interneti ele geçiren rakip uygulama Swiggy’nin Zomato arzusuydu.
Zomato, “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımız, birkaç kez başarısız olduğumuz, ayağa kalkmayı öğrendiğimiz ve sevginizi kazandığımız 15 yıl oldu. Teşekkürler.”
Altyazıda “Doğum Günün Kutlu Olsun, sana bir şey gönderiyorum!” yazıyordu.
Başka bir kullanıcı şöyle yazdı: “Waaah, kitni achhi karşılıklı anlayış hai (Ne kadar güzel bir karşılıklı anlayış).”
Üçüncü kullanıcı, “Mark Zuckerberg ve Elon Musk, Snapchat’te birbirlerini diler gibi görünüyor” yazdı.
Daha fazla trend haber için buraya tıklayın
Yemek dağıtım uygulaması Zomato 15 yaşına bastı. Bu günü kutlamak için Zomato, günü kutlamak için Twitter’a gitti ve birinde “Doğum Günün Kutlu Olsun” “Zomaito” ve diğerinde “Zomaato” yazan iki pastanın fotoğrafını paylaştı. BT. Ancak interneti ele geçiren rakip uygulama Swiggy’nin Zomato arzusuydu.
Zomato, “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımız, birkaç kez başarısız olduğumuz, ayağa kalkmayı öğrendiğimiz ve sevginizi kazandığımız 15 yıl oldu. Teşekkürler.”
Sosyal medya kullanıcıları, sektördeki 15 yıllık çalışmalarının sonunda yemek dağıtım uygulamasını diledi. Swiggy, Zomato’ya dilek diledi ve Zomato’nun şirket merkezine “Doğum Günün Kutlu Olsun, Zomaito ve Zomaato” yazan bir pasta gönderdi.Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımız, birkaç kez başarısız olduğumuz, ayağa kalkmayı öğrendiğimiz ve sevginizi kazandığımız 15 yıl oldu. teşekkür ederimpic.twitter.com/yBAmK7AcV2![]()
— Zomato (@zomato) 10 Temmuz 2023
Altyazıda “Doğum Günün Kutlu Olsun, sana bir şey gönderiyorum!” yazıyordu.
Swiggy’ye yanıt olarak Zomato, “Teşekkürler dostum” yazdı.Doğum günün kutlu olsun, sana bir şey göndereceğim!pic.twitter.com/0VyX4ycb5s![]()
– Swiggy (@Swiggy) 10 Temmuz 2023
İnternet, Swiggy’nin tatlı hareketini kesinlikle sevdi. Bir kullanıcı şunu yazdı: “Ek aisa rakibi toh har şirketi karti hai kazanır (Her şirket böyle bir rakibi hak eder).”
Başka bir kullanıcı şöyle yazdı: “Waaah, kitni achhi karşılıklı anlayış hai (Ne kadar güzel bir karşılıklı anlayış).”
Üçüncü kullanıcı, “Mark Zuckerberg ve Elon Musk, Snapchat’te birbirlerini diler gibi görünüyor” yazdı.
Daha fazla trend haber için buraya tıklayın